1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nawigacją(automapa)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dawidek295, Maj 19, 2012.

  1. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    Witam otóż znowu mam problem tym razem z navi.
    Nawigacja GoClever 5040 z WCE 5.0
    wgrałem automapę 6.8 i w trybie ciężarowy navi się zacina lub wcale nie wyszukuje trasy tylko do paru % i dalej nie idzie
    Kiedyś miałem troszkę starszą wersję AM i działała
    Teraz instaluje 6.10 może podziała.
    Dzieje się to tylko w trybie ciężarowym, który jest dla mnie niezbędny!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Nie mogłeś po prostu dopisać tego do poprzedniego tematu, prawda?
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    sory ale bałem sie ze dostanę warma bo to jest problem na inny temat;)
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Ty naprawę masz te problemy ? Tu też pomóc ci może tylko producent.
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    szkoda może coś trzeba wyłączyć w plikach pozmieniać
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Jeśli nie zależy ci na gwarancji itp, to da się to samemu naprawić ale trzeba do tego wiedzy.
     
    1 osoba to lubi.
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może trochę OT ale:

    Z doświadczenia i opowieści wiem, że tryb ciężarowy w AM to nieporozumienie. Cały problem polega na złym oznakowaniu w Polsce np. jest jakaś droga pod mostem, przed tym mostem jest znak, że jest tam wysokość 3,6 powiedzmy a ciężarówka która ma 4.01 śmiało pod niego wjeżdża.

    Dlatego przy wyznaczaniu trasy navi może Ci pokazywać drogę bardzo dużo dłuższą bo według niej nie wjedziesz pod most czy inne tego typu.

    Brat jeździ ciężarówką na profilu osobowym i nie narzeka.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum