1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z netem z netii

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Voodoo199, Lipiec 31, 2009.

  1. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    Siema.
    Mam maly problem i moze ktoś z was też taki miał i mi powie jak go rozwiązać :)
    Zamówiłem sobie nowego neta z netii tego 4mb/s, po niecałych 2 tygodniach tygodniach przyszli kolesie i podłączyli kable i niby gitara. Wbiłem na stronę netii, aktywowałem neta i wszystko działa z jedną małą wadą... zamiast 4mb/s mam 640kb/s :/
    Miał ktoś taki problem kiedyś, jeśli tak to jak go rozwiązał? oni sami jakoś to podkręcą powiedzmy po 24 godzinach czy coś takiego czy będzie trzeba tam dzwonić i majaczyć coś z nimi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przemek115

    przemek115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wydaje mi sie ze jest dobrze tylko ty nie rozróżniasz bitów od bajtów ;p
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dokładnie podziel sobie 6MB przez 8 to ci wyjdzie 640 :)
     
  5. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    Ale mi nie chodzi, że ściąga mi 640Kb/s tylko taka jest prędkość. Jak coś ściągam to sciąga mi 64KB/s... To na łaczu 1mb/s sciągało mi kiedyś po 130KB/s ;d Teraz mam 4x szybsze łącze a ciągnie 2x wolniej ;<
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no to dzwon do netii
     
  7. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    I jak się wszystko wyjaśniło ? Bo też się przymierzam do kupna neti.
     
  8. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    Zadzwoniłem tam do nich i okazało się ze u nich na serwie był jakiś błąd i pod moją linie było inne połączenie ustawione :p Koleś tam zmienił i już jest tak jak powinno być ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum