1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z NFS HP / AC 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez brzoza89, Grudzień 10, 2010.

  1. brzoza89

    brzoza89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki problem nagralem dzis 2 cd z grami ac 3 i nfs hp, wyskoczyla mi aktualizacja wlaczylem ja jakby zmienilo mi sie menu ale dalej pisze zebym zrobil aktualizacje wiec wlaczylem i wyskakuje ze nie mozna zrobic aktualizacji.... czego to moze byc problem ? czytalem cos o lt+ itp ale nie wiem co to jest, xboxa mam z tego czy z 2009 roku nie pamietam ale ixtreme mam 1.6 czy 16.1 przepuscilem przez abgx 360..... co moge zrobic zeby mi te gry poszly? pisze ze nie mozna odczytac plyty.. ale jakby aktualizacje menu zrobilo... co zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Przefleszowac naped na LT+
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    LT+ po flash napędu którego potrzebujesz żeby zagrać w najnowsze gry z zabezpieczeniem AP2.5
    Oddaj konsolę dla fachowca który ci ją przerobi koszt to jakieś 50-80zł
     
  5. brzoza89

    brzoza89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha tak tez podejrzewalem... stare i nowe gry beda chodzic tak? mam jescze pytanie czy po przerobieniu na lt+ moge sciagac dowolna gre i w nia grac? czy tez wszystkie trzeba przerabiac abgx, czy tez nie wszystkie....
     
  6. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  7. brzoza89

    brzoza89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha czyli te gry ktore teraz nagralem bez patchowania nie beda dzialac?
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Nie, nie będą ci działały, musisz je przepuścić przez abgx lub ręcznie paczować...
     
Wczytywanie...

Poleć forum