1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z NFS HP LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tyoka, Grudzień 5, 2010.

  1. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Witam, sciagnalem wersje nfsa hp "Need For Speed HOT PURSUIT XBOX360 PAL PL(LT+)" . Robilem sposobem PPF-O-MATIC 3, W ABGX ustawilem wszystko tak jak pownno byc i dalej w ZLE.. blad CRC [​IMG] "Podobnie jak błąd AnyDVD, błąd CRC powstaje przy błędnym zripowaniu gry. Nie da się tego naprawić. Gra raczej się nie uruchomi lub będzie się zawieszać, resetować. Bardzo niebezpieczny błąd nie należy grać online. "

    Czyli co teraz? Nic z tego obrazu? probowalem takze przepuscic przez abgx bez robienia wczesniej programem PPF-O-MATIC 3. 8 gb sciagania na darmo..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
  4. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Obraz po ściągnięciu był gotowy do nagrania, jeżeli nic nie zepsułeś to nadal jest to dobry obraz.
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Taki komunikat wyskakuje, gdy abgx360 zauważa, że gra jest modyfikowana, obraz powinien działać offline i online, lecz Microsoft za takie modyfikacje daje bany na Xbox Live.
     
  7. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Moge bez problemu jeszcze raz go rozpakowac z partow bo ich nie usunolem, i odrazu nagrywac?

    No wiec jak mam zrobic z tym AP25 aby nie wykryto mi tego i nie oflagowano konsoli? Sciagac od nowa inne linki? Bo jak narazie to tak robie..

    Dodam ze pobieralem z linkow akxx87 ktory wstawil takze na naszym forum linki do nfs hp
     
  8. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
  9. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    eXtrim ale nawet jak nie robilem tego tym programem to ten sam blad wywalalo.
     
  10. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    To jest normalne. Nie ma firmwareu 0800 do ripowania gier który umożliwia wyciągnięcie ss z ap25 więc powstają takie frankensteiny, to co ściągnąłeś to wersja scenowa z ap25 + dodany polski język. Suma crc obrazu nie będzie się zgadzać, gra odpali, nie oflaguje konsoli i NIE NADAJE SIĘ DO GRY NA LIVE.
     
  11. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Czy smialo nagrywac, Patchowac tym programem czy nie?
     
  12. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jak puszczałeś przez abgxa 1.04 i wykrył sektor ap25 to nie musisz niczego paczować.

    Taka sytuacja będzie dopóki nie pojawi się firmware 0800 do poprawnego ripowania oryginałów, każda polska wersja to będzie frankenbuild niebezpieczny do xbl.
     
  13. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Na razie na live nie gram, czyli w tego typu gry dopiero jak sie pojawi firmware. Dzieki stary wielkie.
     
  14. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Po wlozeniu plyty (xbox offline) jakas akutalizacje mi zrobilo, lekko wyglad "pulpitu uzytkownika" sie zmienil, dobrze ze to zaakceptowalem?
     
  15. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli masz LT+, to dobrze, jeśli nie masz to źle i właśnie oflagowałeś sobie konsolę.
     
  16. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    LT+ : ) Sorry za beznadziejne pytania, ale jestem w tym nowy..
     
  17. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na przyszłość... REFRESH się robi po 24h a nie po 1h :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum