1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z NFS:HP

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez destinyh0w, Styczeń 8, 2011.

  1. destinyh0w

    destinyh0w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!Na samym początku podkreślam,że szukałem i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie!Otóż miałem przerobionego xboxa iXtreme 1.7+stary dash.Dziś pojechałem do kolesia,który wcześniej przerabiał mi psp i właśnie xboxa.Przerobił mi teraz na lt+ i najnowszego dasha.Mimo to po nagraniu NFS:HP nie działa:/ Do tej pory używałem activate.iso (działało jak na razie bez zarzutu) I moje pytanie:czy gry z zabezpieczeniem ap2,5 trzeba nagrywać w inny sposób niż te stare i czy trzeba je przed nagraniem przygotowywać? tzn. pathować wawe w zamian za activate.iso.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz gre sprawdzic w abgx 1.0.5 zeby wgralo patche do obrazu.
     
  4. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Nie trzeba, nagrywa sie po staremu. A przepuszczales przez abgx ?
     
  5. destinyh0w

    destinyh0w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha,dzięki. A może link do jakiegoś poradnika i dam wam spokój ;)
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Ściągnij sobie gotową wersję działającą na lt+, jest na forum, i na płytkę i po krzyku..........

    http://xboxforum.pl/*******-f25/nee...-edition]-[ixtreme-lt-]-74536.html#post641364
     
Wczytywanie...

Poleć forum