1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nfs rivals

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bojan89, Styczeń 22, 2014.

  1. bojan89

    bojan89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem nfsa, abgx zadnych bledow nie wywalil, zainstalowalem te tekstury hd, odpalam gre, jest tutorial, biore obojetne ktora strone, wybieram pojazd, biore dalej, wczytuje sie, plyta przestaje sie krecic i blad gry, przetrzyj szmatka.. za kazdym razem na tym samym, ktos wie od czego to moze byc?
    czyscilem pamiec podreczna i nic nie dalo, inne gry dzialaja bez problemow

    dash 16537 nagrany z plytki, konsola ma lt 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. bojan89

    bojan89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    verbatimka, nagrywarka zwykla, weryfikacji nie robie, wszystkie gry tak nagrywalem zawsze(metoda jak nagrac gta v z tego forum) i nie bylo nigdy problemu zadnego
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no to masz odpowiedz na pytanie, zle nagrana plyta i juz, nagraj jeszcze raz
     
    1 osoba to lubi.
  6. Marcino76

    Marcino76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew
    Jak długo wgrywaja sie textury HD? Mam zrobiną gre ISO2GOD i jak dam zainstaluj textury HD to miałem zwieche.... czekać czy co?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zle wgrana gra

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przy RGH wypakowujesz ISO do XEX'a a następnie folder content wrzucasz do content na HDD konsoli w jakimś menagerze plików (w fsd, lub w xexmenu).
     
    1 osoba to lubi.
  9. Marcino76

    Marcino76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew
    OKI, wyczytałem gdzie wrzucić Content... ale gra może być wrzucona jako ISO2GOD zpaczowana, czy wrzucam ja rozpakowaną do xex'a..?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra może być w GOD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum