1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z NFS the run lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tati14, Luty 16, 2012.

  1. tati14

    tati14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Mam do was pytanie, a raczej prośbę o rozwiązanie problemu... tak więc:

    Chciałem sobie pograć w NFS the run i wszystko było cacy do czasu instalacji jej na dysku. Jak gram z płyty wszystko chodzi idealnie, a gdy tylko nagram ją na dysk po włączeniu i próbie odpalenia rozgrywki wyskakuje komunikat o nie autoryzacji dysku i restart konsoli... Czy to może być cicha aktualizacja? No ale czemu w takim razie nie ma problemu przy grze z płyty?


    Konsola xbox elite LT 2.0 dash 14699, wgrany przez pendrive.


    Dziękuję za wszelką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagraj ihasem a problem zniknie nie potrzebnie wgrywałeś dash
     
  4. tati14

    tati14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    No właśnie wiem że nie potrzebnie, ale człowiek uczy się na błędach...

    Czyli mówisz że muszę się zaopatrzyć w nową nagrywarkę?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy będziesz miał lt 3.0 czy lt 2.0 bez ihas kopi granie tylko z płyty .
     
  6. tati14

    tati14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Ok wielkie dzięki, to chyba póki co albo podaruje sobie te gry albo pogram z płyty :)


    A jeszcze mógłbyś mi powiedzieć jak już kupię tą nagrywarkę to płyty wypalam normalnie czy według tej instrukcji takiej bardziej skomplikowanej co jest gdzieś na forum?
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na forum wszystko jest:) kilka rzeczy się tam ustawia w imgburn nie ma filozofi w każdym bądz razie
     
  8. tati14

    tati14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    OK teraz już wszystko jasne dzięki wielkie :) bo myślałem że trzeba coś kombinować :)
     
  9. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wprowadzasz w błąd..... ale jeśli tati ma najnowszego dasha to i tak już to nic nie zmieni. Otóż mając LT 2.0 i przed ostatniego dasha można grać z HDD w grę nagraną obojętnie jaką nagrywarką...
     
  10. tati14

    tati14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli żeby grać z dysku muszę wgrać nowego lt 3.0 i dokupić ihasa?
     
Wczytywanie...

Poleć forum