1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nieczytaniem płyt po banie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Johnny, Lipiec 29, 2010.

  1. Johnny

    Johnny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio dostałem bana od microsoftu, po którym konsola przestała czytać większość płyt(które wcześniej działały). Teraz działa mi tylko jedna kopia nagrana na verbatimie reszta nagrana na innych płytach i 3 pozostałe verbatimy w ogóle nie ruszają. Wyskakuje znany błąd, który każe przetrzeć płyte szmatką lub zresetować konsole(co oczywiście nic nie daje). Skoro ten problem pojawił sie po banie to wykluczam zbieg okoliczności że dokładnie w tej samej sekundzie popsuł mi się laser.(błąd zaczął wyskakiwać od razu po tym jak dostałem bana)
    O co może chodzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    może gdzieś Ci się płyty porysowały, sprawdź u kogoś kto ma przeróbkę
     
  4. Johnny

    Johnny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystkie płyty porysowały by się akurat wtedy kiedy dostałęm bana? testowałem każda z tych gier i działała jakies 10-20minut przed dostaniem bana. To raczej nie wina płyt..
     
  5. dancemakabre

    dancemakabre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    moze Ci naped siadac, a to ze dostales bana i nie dzialaja plyty to glupi zbieg okolicznosci :)
     
  6. zatobajestbrat

    zatobajestbrat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie płacz Ewka, ostatnio Microsoft daje bana na napęd, nie tylko na Xbox Live


    //Gryzek Nie wprowadzaj w błąd użytkowników.
     
  7. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
  8. dancemakabre

    dancemakabre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    ta, na pada daje bana, na headset, na radiatory i GPU... add_pl popatrz na jego nick :) a poza tym mu nie działa część płyt a nie wszystkie - czytajcie ze zrozumieniem :)
     
  9. Johnny

    Johnny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sluchajcie slyszalem ze moze dlatego ze nie mam iXtreme LT 1.1 umie ktos to wgrac? ma ktos moze jakis tutrioal jak to wgrac lub wgra mi dzis w warszawie za drobna oplata?
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Wgrać tego sam nie wgrasz trzeba rozebrać konsolę itp a poza tym ty nie wiesz jaki masz iextreme ??
     
  11. Johnny

    Johnny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba mam 1.6 ale ta lt 1.1 to jakas poprawka, naped mam liteon
     
  12. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. Johnny

    Johnny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    uzywam tej plytki z active iso i to samo czarny ekran i komunikat przetrzyj szmatka
     
  14. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprawdź płyty ABGX360. Jeżeli są błędy CRC to płyty w kosz. Sprawdź obraz na komputerze jeżeli jest dobry użyj Verbatimów i na najniższej prędkości.
     
  15. Johnny

    Johnny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde tylko ze teraz jestem na lapku i tu chyba nie mam nagrywarki a komputer zepsuty, chyba ze mozna jakos podlaczyc nagrywarke zk ompa do lapka?
     
  16. dancemakabre

    dancemakabre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    musialbys miec przejsciowke z Ata na usb ale to nie oplacalne, a wczesniej te gry nie chodzily czy chodzily ? :) bo jak chodzily tzn ze cos z napedem a nie z grami
     
  17. Johnny

    Johnny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio zaczynam myśleć, że coś sie stało z laserem, bo ostatnio wszystkie płyty na verbatimach działają coraz częsciej, a jedna jedna gra na jakiejs kiepskiej płycie działa bez problemu.
    Mimo to, że płyty przestały mi działać sekunde bo banie wygląda na dziwny zbieg okoliczności...
     
  18. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    laser zepsuty;))
     
Wczytywanie...

Poleć forum