1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z niektórymi grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Iwanty, Wrzesień 23, 2012.

  1. Iwanty

    Iwanty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mój problem polega na tym że większość gier zacina się i konsola się wiesza np MW3 Max payne 3 dirt 3 . Gry przepuszczałem przez nowego abgx i nagrywałem ihasem z wgranym burner maxem nie mam pojecia o co kaman proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yoshio

    Yoshio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    A probowales zainstalowac gre na dysku??
     
  4. Zdybeusz

    Zdybeusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Myślibórz
    Z tego co wiem to instalacja nie zwiększa płynności w drastyczny sposób, więc problem leży gdzie indziej. Może to być chłodzenie lub soft.
     
  5. Iwanty

    Iwanty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Instalowałem ale na pandrive i nic nie pomogło podejrzewam że to morze byc laser, kurde ale np batman ac chodzi bez problemu więc nie wiem dodam że nagrywałem te gry kilka razy.
     
  6. Yoshio

    Yoshio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    sluchaj a przypadkiem nie kliknoles aktualizuj w max payne lub innej bo mialem podobny problem ale zaczolem nagrywac ihas'em100% i smiga ladnie :p
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jaki model konsoli/rocznik ?
     
  8. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Co da zainstalowanie gry na dysku? Może coś, ale to żadne rozwiązanie!! Iwanty, ja stawiam na laser, pewnie masz już arcade kilka latek, i laser się zużył, dlatego nie czyta gier, albo jak czyta się wieszają. Czy wyskakuje monit o przetarcie gier ściereczką?
    Chłodzenie odpada, bo nic do wentylatorów nie zgłaszałeś, soft też odpada.
     
  9. Incognito

    Incognito Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja pamiętam że na swoim X'ie ni chu chu nie mogłem odpalić Assasina, nie ważne jaką część, postacie w grze skakały dziwnie się rozmazywały, mimo wypalania na różnych płytach(No właśnie na jakich nagrywasz?)Też była to wersja Arcade i po jakimś czasie napęd się wręcz rozsypał, niestety jest to (chyba)nieuniknione.
     
  10. Iwanty

    Iwanty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Model Jasper jego data 2009-05-06 nagrywam na verbatimach czy wymiana lasera w domowych warunkach jest możliwa czy konieczna jest wysyłka do "magika" ?
     
  11. Incognito

    Incognito Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja woląc nie ryzykować(a może po prostu z braku wiedzy)wymieniłem napęd, po "operacji" konsola służyła mi jeszcze długi okres.
     
  12. Iwanty

    Iwanty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    he Ja po prostu z braku pieniędzy szukam najlepszego rozwiązania:p Wymiana lasera wygląda na prostą ale chce mieć pewność że to bd wina lasera.
     
  13. Incognito

    Incognito Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dla tego ja z braku pewności, rzuciłem wszystko na jedna szale i po płaciło ;)W zasadzie czy istnieje jakaś "inna" awaria napędu która uniemożliwia poprawny odczyt płyt(Oczywiście prócz mechanicznych typu.nie wysuwana tacka ;) )?.
     
  14. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Wymiana lasera jest prosta jak drut, trudniej rozebrac konsole, ale i to jest spokojnie wykonalne
     
Wczytywanie...

Poleć forum