1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z niektórymi starszymi i nowymi grami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jakuz, Czerwiec 24, 2011.

  1. Jakuz

    Jakuz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przeróbkę iXtreme 1.6 (nie podłączaną do internetu), 5 miesięcy temu miałem przerabianą i wgrywany flash LT+ (wtedy ponoć to był najnowszy). Normalnie pobierałem gry i sobie w nie grałem. Do czasu aż chciałem pograć w Fablle 3 i Assasin Creed'a Brotherhood. Więc wyczytałem że trzeba pobrać aktualizacje. Pobrałem więc ze strony Microsoftu, wrzuciłem na pendriv'a i zainstalowałem na konsoli. Zmienił się wygląd, doszło parę opcji (np. kinnect). No i Fablle 3 w końcu mi ruszyło. Niestety AC:Brotherhood nadal nie chce ruszyć. Poza tym niektóre gry jakie miałem zainstalowane nie chcą teraz odpalać (np. COD Black Ops). Konsola napewno nie jest oflagowana bo reszta gier nadal normalnie śmiga. Moje pytanie to: czy da się coś zrobić żeby te starsze gry (jak COD) nadal chodziło? I czy da się coś zrobić by w końcu odpalił AC:Brotherhood? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jasne że się da
    A wiadomości na forum o tamtym dashu i o nowym dashu jest zatrzęsienie : )
     
  4. Jakuz

    Jakuz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, ale dlatego że jest go zatrzęsienie nie mogę się połapać :D Jest możliwość na GG porozumienia się albo w jakiś inny sposób? Chris von D pomożesz?

    Dasha (rozumiem, że chodzi o aktualizacje) wgrywałem niedawno przez USB pobranego z strony Microsoftu więc pewnie jest najnowszy.
     
  5. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    napewno nie jest to najnowszy bo po najnowszym nie chodziły by ci żadne gry, jest to zapewne 625 możesz to zobaczyć w ustawieniach konsol, by ruszyły ci te gry musisz nagrać je ponownie, uprzednio przepuszczając przez ABGX w celu dodania nowych patchów AP2.5
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Niestety przepuszczanie przez abgx w tej chwili nie pomoże. Dlatego iż na dzień dzisiejszy w bazie ABGX-a dodane są patche pod wersję 1.9. Czyli po nagraniu tak patchowanej gry ujrzysz tylko czarny ekran. Musisz poszukać w necie już spatchowanych gier, lub zrobić to ręcznie bez uzycia ABGX-a
     
  7. Jakuz

    Jakuz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki. Spatchowane gry mają zazwyczaj jakiś dopisek w tytule?

    Gdzie moge sprawdzić na konsoli wersje aktualizacji? W ustawieniach konsoli nic nie widze...
    Chyba że chodzi o coś takiego jak "Interfejs główny: 2.0.12625.0" :D

    Jeżeli tak to ABGx nadal nie zadziała? Znajomy właśnie polecił mi ten program i mówił, żeby patchować na wave 3.

    Dziwne jest dla mnie to, że i Fablle 3 i AC:B mają AP 2.5 a fablle chodzi normalnie :D
    Pomijając już to czy można jakoś zrobić żeby Call of Duty Black Ops nadal mi odpalał i normalnie chodził .Zależy mi na tym trybie bo gram z współlokatorem w tryb zombie a teraz kicha.

    P.S. Mam napęd LiteOn, LT+ 1.6
     
  8. Jakuz

    Jakuz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoże ktoś odpalić tego COD'a ?
     
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Teraz tylko przeróbka na LT+ 1.9 .
    Do COD BO pobrać patche ABGX i nagrać ponownie.

    Co do Fable 3 to ta gra właśnie dziwnie się zachowuje ma AP 2.5 ale da się uruchomić.Też tak miałem.
    Może zależy od wersji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum