1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z niewlasciwa gra w napedzie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez niuniek2011, Grudzień 24, 2013.

  1. niuniek2011

    niuniek2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chce zagrac w gta v wkladam plyte dvd2 do napedu i po chwili wyskakuje wloz plyte z gra fifa 14 czemu tak sie dzieje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gta v jest
    Na 2 plytach. Pierwsza musi byc zainstalowana
     
  4. niuniek2011

    niuniek2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak tak mam zainstalowana dvd1.
    chodzi o to ze nieraz wkladam plyte dvd2 zeby sobie zagrac jak zawsze,
    a nieraz wlasnie wkladam dvd2 i wyskakuje komunikat gra jest zainstalowana wloz plyte z gra fifa 14 a ja wlozylem plyte z gta v
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a jaki to ma wogole zwiazek z problemem opisanym w temacie??


    gry sa oryginalne czy kopie?
     
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jak klikasz aby zagrać w fifa 14 . to musisz mieć płytę z fifą a nie z gta :D
     
  7. niuniek2011

    niuniek2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola przerobiona lt.3.0
    gram tylko na kopiach
    nie wszyscy rozumia :
    Chce zagrac w GTA V wkladam plyte z dvd2 play do napedu i wysietla sie napis gra jest zainstalowana wloz plyte z gra fifa 14 a ja wogule niechce grac w fife tylko w gta, sytuacja sie powtarza nieraz kilka krotnie i musze czekac zanim system zorientuje sie ze plyta gta jest w napedzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum