1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowiutkim Xboxem Arcade

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez FortunateSon81, Listopad 29, 2008.

  1. FortunateSon81

    FortunateSon81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsole zakupiłem 2 dni temu w Empiku w Płocku w Auchanie w cenie 649zl. Dodatkowo zakupiłem oryginalna gierkę Gears of Wars 2 tez w Empiku. Podczas gry od czasu do czasu wyskakuje komunikat o wytarciu płyty. Gra sie restartuje. I zaczynam od nowa. Gra nie zawiesza sie w tych samych momentach co raczej potwierdza wersje o dobrej plytce. Tym bardziej ze nie raz juz ja przecieralem .... szmatka. Z drugiej jednak strony nic sie zlego nie dzieje z konsola jesli uzywam tej plytki z Xbox live compilation disc z piecioma grami jakimiś dennymi. Wtedy nic sie nie wiesza. Tylko w Gears of Wars 2. Szukalem troche w sieci i znalazlem jakiego goscia na youtubie kotry tez ma ten problem i tez nie wie co z niego wynika. POMOZCIE. Glupio oddawac konsole po dwoch dniach od zakupu. Czy to wina konsoli czy gry???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Obstawiałbym że coś z grą, spróbuj odpalić jakieś inne gry i wtedy się przekonasz czy problem dalej występuje, i będziesz mógł wymienić grę, lub konsole.
     
  4. FortunateSon81

    FortunateSon81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponoc czasem pomaga wylaczenie konsoli i wlączenie od nowa z plyta w śrdku?????
     
  5. djuq

    djuq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to przez napęd :) musisz oddac na gwarancje
     
  6. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    do regulacji laser albo prowadnica oddaj do M$ puki masz gwarę
     
  7. FortunateSon81

    FortunateSon81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TA???? Dzis gralem too human 3 godziny i bez zarzutu. O co tu chodzi??
     
Wczytywanie...

Poleć forum