1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowo kupionym x-boxem co to może być.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dix17, Kwiecień 2, 2014.

  1. dix17

    dix17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    nie wiem jak dodać temat ale mam takie pytanko ,mam gta 5 i gdy instaluje gre to idze do 50 % i stop (piracka wersja) pisze zeby wyczyścić płyte itd a jak gram z płyty to po pewnym czasie sslychać taki delikatny zgrzyt i sie wyłącza i pisze zeby wyczyscic plyte i wlaczyc konsole od nowa co to może być? dziś mój kolega wziął do siebie zainstalować i zainstalował bez problemu i pożyczył mi far cry 3 i pisze nirozpoznay dysk . JEst to konsola x-box 360 płyta jasper kolor czarny dysk 120 gb i przeróbka lt.3.0 kupiona tydzien temu na allegro proszę o pomoc .POZDRAWIAM
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    Laser sie konczy

    Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Potwierdzam laser do wymiany.
     
  5. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    A ja bym powiedział że raczej PŁYTA ŹLE NAGRANA...
    Nagraj ponownie i sprawdź...
     
  6. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    Przeciez napisal ze u kolegi instaluje sie prawidlowo.

    Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
     
  7. dix17

    dix17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    aaaa

    a pochodzi jeszcze troche ten laser czy lepiej teraz go wymienić?? bo np jak gram w fife z płyty to dobrze wszystko a nie moge zainstalować u siebie jak i u niego .?

    EDIT:

    jeszcze jedno sory ze tak **** zawracam ale u mnie w mieście nie ma nigdzie serwisu zeby naprawić konsole mieszkam pomiedzy warszawą a białymstokiem dokładnie w ostrowi mazowieckiej i może wiecie gdzie w Warszawie można dobrze to naprawić albo czy skorzystać z usługi tej firmy XBOXSERWIS.PL :: Przeróbka XBOX 360, SLIM, FAT, Poznań, RGH, LT 3.0, LTU bo napisalem e-mail i mi odpisali że 60zł wymiana lasera i wymiana modułu rf i że część są w to wliczone ??? Proszę o odpowiedzi. POZDRAWIAM

    EDIT 2:

    mialem też taki problem z fifa13 a przed chwilą próbowałem kolejny raz zainstalować i sie zainstalowało a wczesniej wywalalo przy 60% u mnie jak i u kolegi na konsoli a terasz doszlo do 100 i wszystko ok jak gram pojedyncze mecze a jak kariere to wyskoczyło nie można autoryzować dysku ??? to o co co może chodzić faktycznie laser?? jak u niego Gta sie zainstalowało a u mnie sie nie dało i i nieraz pod czas gry zeby wyczyśćić płyte itd i u niego tak samo a teraz ok nawet se zainstalowało ?????

    Edytuj posty - nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wygląda to na gry, kipeskiej jakości. Ewentualnie nie droga wymiana lasera

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  9. DildoxPOMPA

    DildoxPOMPA Banned

    Dołączył:
    Marzec 26, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków

    Nie gadaj głupot !
     
  10. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Takiej glupoty,to dawno nie czytalam...czasem sie ludzie zastanowcie co piszecie,a nie wprowadzajcie w blad.

    Wydaje mi sie,ze laser Ci pada.Podobnie mialam ze swoja stara konsola.
     
    1 osoba to lubi.
  11. freeak.klo

    freeak.klo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dunoon, United Kingdom
    Przepraszam za wprowadzenie w blad
     
  12. dix17

    dix17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    -

    to jeszcze raz ja . Dziś kolega odpał mi te GTA co powyżej o nim pisałem i wsadziłem szmatke do stacji delikatnie i poruszałem tam nią i GTA m sie zainstalowało poprawnie i FIFA 2013 a u niego sie nie chciała ta fifa zainstalować i dalej nie chce ?? Czy to u mnie na pewno jest laser do wymiany czy może był zasyfiały dodam że szmatką z samego brzega czyściłem i wczesniej bez czyszczenia dziś wyskoczył ten sam błąd podczas instalacji a po użyciu tej szmatki w stacji zainsatlowało się pomyślnie proszę o odpowiedzi , POZDRAWIAM
     
Wczytywanie...

Poleć forum