1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowszymi grami (acb, nfshp)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ecolin, Styczeń 15, 2011.

  1. ecolin

    ecolin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.. Ostatnio przerobilem konsole żeby uruchamiała kopie zapasowe nowszych gier z ap 2.5.
    Przed nagraniem gra leci do abgxa 1.05 i nagrywam imgburn'em na 2.4 predkosc, plyta verbatim.
    Gdy odpalam gre na xboxie jest napis odtwórz dvd i pozniej bialy obraz z logiem xboxa..
    Zaznaczę, że mam Xtreme LT+ 1.1.Mój napęd to LITE-ON.Zmarnowałem już kilka płyt i nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    patche ap 2.5 masz wgrane do tych obrazow?
     
  4. ecolin

    ecolin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O jakie patche Ci chodzi? Czytałem gdzieś żeby przepuszczac tylko przez abgxa i nagrywać. Mam patcha ppfomatic_version_3.0. Możliwe że nie patchowałem iso za pomocą tego programu. Zaraz sprawdze czy będzie działać jak przepuszcze przez ten program. Chyba, że chodzi Ci o coś innego :)
     
  5. Bosextozdrowie

    Bosextozdrowie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mialem tak samo... mam płyte iso i najpierw musze włozyc tą plyte a potem dopiero pirata...
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. ecolin

    ecolin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem tak jak w tym temacie właśnie. Dopiero w poniedziałek będę próbował nagrać jeszcze raz.
    btw. gdy przepuściłem iso przez patcha i pozniej wrzuciłem do abgxa to miałem notke na czerwono coś o ap 2.5 i pozniej było napisane że zostało to naprawione zielonym drukiem. Może to coś z obrazem iso ? Aaa.. I jeszcze jedno.. zauważyłem że miałem nie zaznaczone Iclude the CSV w abgx'ie .. to może od tego ?:) Nie dodałem również ręcznie plików SS i DMI..
     
Wczytywanie...

Poleć forum