1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowym Dash + avart

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swiatol, Grudzień 6, 2008.

  1. swiatol

    swiatol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam wszystkich serdecznie.Mam problem z tym nowym Dash-em + avart. Obecnie posiadam to oprogramowanie bez avarta . Nie mam podłączenia do internetu wiec gdy ukazała się pełna wersja z avartem to się ucieszyłem i tu powstał mały problem. Po wypaleniu nowego oprogramowania z avartami i wrzuceniu do mego x-boxa za żadną cholerę nie mogę sobie poradzić z aktualizacją. Normalnie pojawia sie obraz i napisane jest: płyta z różnymi materiałami. Pożyczyłem od kolegi pendrive i nic mi nie zaskakuje. Czy istnieje możliwosc zainstalowania oprogramowania z avartami na tego bez avartów??? Proszę pomóżcie ,POZDRAWIAM,SWIATOL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PRZYLEPIACZEK

    PRZYLEPIACZEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Września
    oczywiscie,że taka możliwośc istnieje,ja ściagłem z tego forum aktualke z dashem+avatar i wgrałem na aktualke bez awatarów.oczywiscie przez pena
     
  4. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    ludzie... musicie zrozumiec ze na plyte bądź pena wrzuca się cały folder z tym dolrakiem ($) i reszta juz konsola sama funguje...
     
  5. swiatol

    swiatol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czy należy go rozpakować czy można wgrać rara na pena czy cd
     
  6. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    Rozpakuj i nagraj.Jak włozysz pena do xa to zrestartuj konsole i powinno działac
     
Wczytywanie...

Poleć forum