1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowym dashem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Layt403, Listopad 2, 2010.

  1. Layt403

    Layt403 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wrocław
    Jouł.


    Jak na pewno wiecie, wczoraj wszyscy użytkownicy podłączeni do xbox live mieli PRZYJEMNOŚĆ zainstalować dasha który jest :
    -2xpowolniejszy
    -2xwięcej zacina się
    -2xbrzydszy

    Ale jak na pewno wiecie amerykanie to banda kretynów a oni lubią kicz microsoftu. Nie o to jednak chodzi. Akurat grałem w Fable III o którym nie będę się rozpisywał gdy rozłączyło mnie z xbox live i poprosiło o zainstalowanie "super dasha". Zostawiając płytę w napędzie uruchomiłem otóż to instalowanie. Po jego zainstalowaniu chcąc dokończyć grę wyskakuje mi błąd że nie odczytuje płyty, nie moge również jej odinstalować z dysku twardego, ale najlepsze jest to że mogę ją instalować tyle razy ile chce, mam już 2x zainstalowane fable III z czego nie żadnego usunąć. Strasznie się ******łem, ale że płyta kosztuje 5zł (używam verbatima) a grę mam jeszcze na dysku, cóż mówi się trudno. Jeżeli natomiast to byłby oryginalna płyta można było upominać się o jakieś odszkodowanie, bo nie było mowy "proszę na czas instalacji nowego oprogramowania wyjąć płytę z napędu xbox360".



    Miał ktoś taką przygodę jak ja?


    PS: na początku myślałem że będę potrzebował nowej przeróbki ale wszystko inne śmiga oprócz fable 3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
  4. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    czytam Twoje wypociny, myślałem, że kupiłes fable za 150pln a Ty płaczesz bo 5pln Ci wcięło? no way!
     
  5. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Każdy za inną straconą kwotą płacze :D
     
  6. syfon12

    syfon12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Omfg. Jeżeli byłeś podłączony do xlive i zrobiłeś aktualizacje to masz oflagowaną konsolę -.-. Teraz kolejna sprawa wszystkie gry z AP 2.5 nie będą ci działać łącznie z Fable III i na razie tylko Fable III .. No ale tak jest z przeróbkami :/ trzeba mieć wszystko dobrze rozegrane aby było "dobrze"
     
  8. Hustinox

    Hustinox Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam nieprzerobione i mi ten dash działa idealnie bez przycinek. A ten wygląd jak dla mnie jest 100 razy lepszy niż stary. Ale to moje zdanie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum