1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowym dyskiem w konsoli z RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gruby777, Lipiec 22, 2014.

  1. gruby777

    gruby777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódzkie
    Witam!
    Kupiłem dysk do konsoli 1TB z WD, sformatowałem go pod xboxa, a następnie przerzuciłem na niego folder data ze starego dysku programem Party Buffalo Drive Explorer i mam problem bo ani komputer z poziomu windowsa ani xbox nie widzi tego dysku :( Proszę o pomoc, dysk jest prosto ze sklepu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Sformatuj go ponownie pod konsola i zobacz czy jest widoczny.
     
  4. gruby777

    gruby777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódzkie
    Jak go sformatować jak w dashu xboxa nie jest widoczny? :distant:
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To chyba ci padł; p
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wez jakiś program do zarządzania dyskami (np Easeus Partition Partition) i zobacz czy widzi w nim dysk. Jeśli tak to usuń partycje, utwórz dowolną i ponownie podlacz do konsoli. Jeśli tam go nie widać to sprawdz czy jest dobrze podłączony, czy kręci talerzami itd.
     
  7. gruby777

    gruby777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódzkie
    System widzi dysk w menadżerze urządzeń i w menadżerze zadań, ten program co podałeś też go widzi, teraz tworzę nową partycję, jutro wieczorem dam znać jak poszło :p
     
  8. gruby777

    gruby777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódzkie
    Zrobiłem partycje, sformatowałem pod konsolą i wszystko pięknie działa, dziękuję za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum