1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowym lt.20

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krystiant94, Listopad 19, 2011.

  1. krystiant94

    krystiant94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Cześć ! Mam taki problem. W czwartek przerobiłem konsole z 1.9 na 2.0 . Pograłem sobie jeden dzień w nowe gry (mw3,ac:R), Na próbę podłączyłem konsolkę do neta, bana nie dostałem. Gdy wczoraj włączyłem konsole, stare gry (które działają na 1.9) nadal działają, natomiast nowe gry z xgda3 się tylko pojawiają(nie wiem jak to ująć, widać tylko ich obraz do włączenia) ale gdy je włączam pisze za pierwszym razem "płyta nie jest obsługiwana" a za kolejnym "przeszysc plytke itp.." Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi : )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    konsola sciagnela sobie nowy zapytania ap.25 i tyle
     
  4. krystiant94

    krystiant94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Ok. Co teraz muszę zrobić żeby grać w te nowe gry ?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. krystiant94

    krystiant94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Czyli jeżeli wyjdzie nowy, wystarczy przejechać grę i na nowo wypalić ? Wiecie może kiedy mniej więcej bd nowy ?
     
  7. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dziwne ja mialem kosnole podpieta do neta , w czwartek juz wylaczylem bo ponoc od 16go jest cicha aktualizacja.. i kazda gra xgd3 jak narazi emi dziala.. gow 3. dead island, BF 3 ,COD MW 3. i teraz gram w assasin revelation
     
  8. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
Wczytywanie...

Poleć forum