1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowym napędem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RymaS, Maj 17, 2012.

  1. RymaS

    RymaS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z nowym napędem mianowicie padł mi stary liteon mam klucz. Kupiłem na allegro nowego Liteona i mam problem z wyciagnieciem klucza z niego. A moze nowy nie posiada takowego? W JF na phatkey nie pojawia sie okno Mtk intro failed tylko od razu okno z informacja wylacz 5 sekund wlacz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie wyciągaj klucza z nowego napędu bo to bez sensu, i do niczego nie potrzebne.
    Klucz ze starego wgraj do tego nowego napędu który kupiłeś i będzie ok.
     
  4. RymaS

    RymaS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wiem ze to bez sensu. Tylko jest to wersja Liteona 74850c i odpowiadaja temu 4 rozne firmware. Wyciagajac klucz dowiedzialbym sie jak konkretnie FW wgrac. Chyba zeby zrobic metoda prob i bledow?
     
  5. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    teraz do "grubasków" jest tylko jedno FW do wszystkich LiteOn'ków, więc nie potrzebujesz niczego. Po prostu wgraj klucz ze starego napędu do tego nowego i wszystko będzie hulało.
     
  6. RymaS

    RymaS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzieki poradzilem sobie
     
  7. harisonnn

    harisonnn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    mam ten sam problem kupilem nowy naped liteon wgralem mu klucz z starego napedu benq wzucilem lt 3.0 wszystko niby sie poprawnie zapisalo a i tak naped nie otwaza zadnych plyt. flash robilem jf jest na to jakies rozwiazanie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum