1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowym padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Drifter, Czerwiec 10, 2010.

  1. Drifter

    Drifter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Przed chwilą zajechałem do domu z nową konsolą (wersją elite dla ścisłości), ale pojawił się pewien problem, którego nigdy nie miałem (to nie moja pierwsza konsola). Otóż podłączyłem cały sprzęt, ale gdy uruchamiam konsolę i włączam pada, nie mogę nic zrobić. Oczywiście otworzyło mi się standardowe okno wyboru języka, ale pad tylko jednostajnie mruga i konsola nie reaguje na to co na nim robię. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mi poradzi o co chodzi/ co z tym zrobić.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Jeśli pad 'mruga' to znaczy, że bateria rozładowana, spróbuj z innymi bateriami.
     
  4. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    moze bys zsynchronizował pada z konsolą :))

    Przy rozładowanych bateriach mruga naprzemiennie a nie w sposób jednostajny.
     
  5. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Zsynchronizowałeś pada z konsolą ??
    Trzeba wcisnąć jednocześnie malutki guzik na przednim panelu konsoli i u góry pada obok LB.

    Pozdro !
     
  6. Drifter

    Drifter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Heh... Aż wstyd... Tak to jest po 12 godzinach w pracy, człowiek nie myśli i zawraca innym **** na forum. Dzięki bardzo za szybką odpowiedź i oczywiście temat do wyrzucenia.

    Pozdrawiam
     
  7. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Nie określił się jasno, więc zgadywałem.

    Edit:
    A nie, sory, mój błąd, faktycznie, napisał to ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum