1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowymi grami

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez MarioChalmers, Październik 9, 2009.

  1. MarioChalmers

    MarioChalmers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam następujący problem. Przez ostatnie kilka miesięcy nie miałem za bardzo czasu na granie i nic nie ściągałem. Kilka dni temu pobrałem dwie gry lecz po wypaleniu i włozeniu do nośnika gra sie nie odpala lecz wyskakujes tło z logiem X360 i nic więcej się nie dzieje. Czym to jest spowodwane?
    Wydaje mi się że starą przeróbka gdyz ja mam jeszcze 1.41 a te gry sa nowe, po tym jak wyszła przeróbka 1.6 (sa to Dirt-2 i Wolfenstein)
    Sa jakieś pomysły co mam z tym zrobic?
    Z góry dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    update firmware do 1.6
     
  4. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Przerób obrazy gier tym programem 3rd.wave.patch gdzieś na forum jest, tylko jak przerobisz to nie graj po livie bo może być ban.

    http://rapidshare.com/files/228213110/3rd.wave.patch.rar

    1. Uruchamiamy ppf-o-matic3.exe
    2. Wybieramy obraz iso 3rd wave
    3. Wybieramy v14-15.ppf
    4. Apply
    czekasz jakąś minutę i dostaniesz komunikat.
     
  5. wolny

    wolny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli firmware bedzie zaktualizowany do ixtreme 1.6 to nie bedzie trzeba przerabiac tych obrazów tylko odrazu ściągniety obraz z torrenta wypalic np w xbox backup creator i gra bedzie smigać bez bawienia sie programami?. oczywiscie chodiz mi o te nowsze gry co po wlozeniu do konsoli ukazuje sie tylko logo xbox360 bo starsze produkcje np fable 2 normalnie mi dzialaja bez babrania sie tymi patchami itp
     
  6. infernal16

    infernal16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EUDEZET
    ja bym Ci radzil zrobic przerobke 1,5 bo przy 1,6 musisz kazda pobraną grę uruchamiać za pomocą activate.iso a 1,5 mozesz bez problemu uruchamiac gry nawet z wave 4
     
  7. Suteq

    Suteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie na 1.5 tylko 1.51. A to jest różnica. ;)
     
  8. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tu masz TUTORIAL JAK ZROBIC zeby wszystko dzialalo :D http://xboxforum.pl/showthread.php?t=12152&highlight=wave2
     
Wczytywanie...

Poleć forum