1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowymi grami.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez polaris20, Listopad 7, 2009.

  1. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemano
    Mam problem z odpalanie najnowszych gierek a konkretnie tekkena i CoD'a
    Konsola przerobiona iest ix 1.61
    Gry zostały pobrane z tąd:
    http://xboxforum.pl/rapidshare-f57/tekken-6-a-27937.html -Tekken od uploadera Uruk wersja Tekken 6 USA PROPER XBOX360-E74 (WERSJA POPRAWIONA!)
    oraz
    CoD
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (link do parta ponieważ nie moge znaleźć tych linków w temacie)
    również od uploadera Uruk

    Gry nagrałem na Verbatimie predkościa 2,4. Kiedy wkładam grę do napędu po chwili wyskakuje logo xbox'a na małym tle i przyciski takie jak do odtwarzania filmów. Lekko sie wkur... bo dwie dyszki poszły sie j,,,,, a z kasa sie nie przelewa. Pozdro czekam na odp co jest 5?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kiedy przerobiłeś konsole na ix 1.61 :eek: czy były errory crc przy wypakowaniu iso i weryfikacji w abgx
     
  4. Arcibalt

    Arcibalt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez tak mysle ze raczej to beda bledy na pliku iso. A ja mam takie pytanie z innej beczki czy jak konsola jest zbanowana ( wersja z twardym dyskiem) to czy zostaje jakis slad na twardym czy tylko jest zablokowany sam numer seryjny konsoli. Pytam dlatego ze znajomy ma zbanowana konsole a chce podlaczyc swoj twardy dysk do mojej konsoli i cos sobie sciagnac z liva. Czy nie wyplynie to na moja konsole z tez zostanie zbanowana?.
     
  5. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    raczej źle zrobiłeś flasha
     
  6. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    ej apropo, to ja dostal bym bana na xbl to czy dysk przestanie dzialac ? (bevs)
     
  7. Termos

    Termos Guest

    A moge się założyć że posiadasz przeróbkę 1.6 a nie 1.61. I po prostu nie odczytuje z powodu wave 4.
    a odpowiedź na problem znajdziesz... w milionie na ten temat założpnych topicach
     
  8. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Konsole oddalem wczoraj do ludzi którzy zajmują się nimi od lat. Zapłaciłem 80zł za tego 1.61 jest jakaś możliwość sprawdzenia ix ??

    P.S Posiadam napęd benQ Lilite-on
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zdecyduj się czy masz napęd BENQ czy LITEON ;)

    Dla Benq jest iX 1.61 dla Liteona nie ma...
     
  10. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na 100% procent masz 1.6
     
  11. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    JEdnka to lite-on wiec mam 1.6 Szkoda tylko że frajer z serwisu nie powiedział mi ze nie wgrał 1.61.
    Dziękówa za odpowiedź temat do zamknięcia.
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jaka konsola? Z którego roku i jaka wersja?
     
  13. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To na 100% masz Liteona więc nie możesz mieć iX 1.61
     
  15. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Idź po zwrot kasy
     
  16. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawa załatwiona ;]
    Koleś z serwisu przeprosił za nie doinformowanie mnie i wystawił darmowy talonik na nowego ix tylko pytanie kiedy on wyjdzie ;]
    Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum