1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowymi grami

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez furry1, Grudzień 27, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. furry1

    furry1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam xboxa 360 przeriobionego ixtreme 1.6 lub 1.61 kiedy chce zagrac w tekkena 6 lub jakas inna jedna z najnowszych gier to nie odczytuje jej . Probowalem z tego tematu http://xboxforum.pl/poradniki-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html wszystko jest ok tylko jak daje w imgburn booktype i na liteona wybieram dvd+r dl to jest blad:invalid command operation. 2 sposob to zmiana wave jenak gdy zmienilem na wave 3 to kiedy dodaje zmieniony plik to wyskakuje komunikat :U should have selected the MDS file and not this one. I'll do it for you automatically this time, but don't do it again. Ktos cos poradzi jak to zrobic zeby mi ta gra chodzila z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    spróbuj jakiś film zapuścić jak nie zadziała naped do wymiany
     
  4. furry1

    furry1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ogolnie gry dzialaja tylko pare tych nowosci nie dziala ale wiekszosc jest ok nie dziala tekken 6 i cod warhead sorry zle sie wyrazilem odczytuje ja ale kaze aktualizowac ale to nic nie daje bo sa jakies zabezpieczenia mysle ze najlepiej by bylo jakby mi ktos doradzil jak zrobic active.iso zeby dzialal (nie moge zmienic booktype z imgburn) a jak bez zmieniania bootype nagrywam i wklaam plytke to jakis obrazek wyskakuje w bialym tle i cos tam napisane jest
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Na pewno nie masz 1.61 gdyż gry z wave4 działałyby bez problemu . Musisz nagrać płytę z activate.iso lub paczować . Activate.iso musisz mieć dla danego napędu ( liteon ) . Sam nagrywałem na nagrywarce liteon i znieniłem tylko LayerBreak na 1913760 nic więcej nie przestawiałem i wszystko działało bez zarzutu . No i dobrze jest do najnowszych gier mieć zrobioną aktualizację konsoli z pendriva lub cd .
     
  7. furry1

    furry1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ale odpowie mi ktos jak to zrobic z tym activate.iso bo zgrywam na plyte i daje na xboxa to tylko jakis napis czarny na bialym tle wyskakuje i tyle to chyba dlatego ze nie moge zrobic jednej czynnosci z instrukcji-zmienic booktype bo wyskakuje blad jak to robie aha i moze mi ktos podac dobry program do wypalania plytek wuwarstwowych oprocz imgburn
     
  8. MadMax2000

    MadMax2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Internet
    Jeśli masz 1.6 to activate musi być. Ja go nagrałem bez zadnych zmian w programie. Utworzyłem *.dvd jaki jest do gier i po wszystkim. Wszystko hula bez zarzutów. Jeśli wrzucasz grę z Wave 4 i chce Ci aktualizowac konsole poczym sie restartuje i znowu to samo to wrzuć inna gre z Wave 4 i z aktualizuj. Mój koleś miał taki mały problem. Wrzucałem mu nowego CODA i tak było. Po czym zarzuciłem Assassin Creed 2 i po aktualizacji wszystko było ok.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum