1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nowymi grami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaciekPRO, Grudzień 2, 2010.

  1. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Witam, dzisiaj zrobił mi informatyk nowego ixtreme LT+ w moim xbox, po odpaleniu płyty z grą która ma zabezpieczenie AP.25 ukazał się napis w menu " Zagraj w grę" i avatar. Odpaliłem a tu mnie zaskoczył czarny ekran... czekałem dobre 5minut uważając ze gra się odpali ale nie słychać było nawet szumu napędu.
    Co to może być proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Gra miała zaaplikowanego patcha na AP25? Bo to jest ważne bez tego nie odpali.. ew. może bład przy nagraniu....?
     
  4. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Błędu przy nagraniu nie ma.
    Gra ma AP.25 jest to najnowszy assassin's creed brotherhood
     
  5. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    ja wiem że gra ma PS25 ale czy obraz płyty ma zaaplikowanego patcha na ap25 do LT+? Bez tego nie pójdzie.

    Przepuszczałes obraz AC:B przez abgx' 1.0.4..? On sam aplikuje patcha. Najlepiej podaj nazwę releasa którego nagrywałes...
     
  6. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
  7. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    nie patch'uj obrazu manualnie tylko przepuśc przez abgx'a on aplikuje patcha automatycznie, tylko zrób to na świeży plik iso NIE PO MODYFIKACJACH.
     
  8. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Ale mam już te ustawienie zapisane więc za każdym otworzeniem ABGX360 będzie to samo...
    Bardzo proszę o jakieś screen-shot bo nie jestem tak bardzo doświadczony w patchowaniu.
     
  9. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    no to za przeproszeniem ****.... :) jak masz lt+ i masz ściągniętego releasa bez żadnych patchy to przepuszczasz przez abgx i sam Ci dostosowuje obraz pod lt+. Ewentualnie jak ściagasz grę to szukasz wersji już dostosowanej pod LT+ co jest zawsze podane w opisie.

    Nic innego nie umiem Ci poradzić w tym momencie.
     
  10. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
  11. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    ten release nie ma patcha pod lt* wic orzginalnz obraz przepuścić przez abgx'a i nagrać.
     
  12. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Przepuścić przez abgx na jakich ustawieniach?
    Mam te ustawienia co były w tym linku do angielskiej strony...
    Wiem że jestem tępy jak kartofel ale serio nie wiem co i jak zrobić w tym abgx
     
  13. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    hmm ja na standardowych przepuszczałem chyba i było ok. Patchowalo do lt+ grę i po sprawie. Dałem znajomemu co mu ją nagrywałęm i śmiga jak trzeba.
     
  14. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Dzięki za pomoc, już powoli wiem więcej.
    Mam jeszcze taką prośbę, aby ktoś kto się zna i patchował w abgx już gry które mają zabezpieczenie AP.25 o to by wstawił mi jakiś poradnik abym mógł uczynić to u siebie na swoim abgx...
    Męczę się już dobry tydzień z tym wszystkim, jest to dla mnie ważne, więc proszę o pomoc :)
     
  15. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
  16. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Potrzebny jest ten program: PPF-O-MATIC 3 ?
     
  17. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    jak ręcznie chcesz patchować to tak bo potem abgx'em tylko sprawdzasz czy wszystko gra. Ale możesz bez tego PPF-o-matic'a. Poprostu dajesz auto apply patch w ustawieniach ABGX'a ( jest tak domyślnie) i przelatujesz obraz i po sprawie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum