1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Nowymi grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubajkus, Listopad 22, 2011.

  1. Kubajkus

    Kubajkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Otóż mój problem przedstawia się tak:

    Jestem posiadaczem Xboxa Elite z przeróbką (ostatnio aktualizowaną we wrześniu, żeby mi DeusEx działał), posiadam dash 2,0,13599,0.
    Nagrałem sobie AC: Revelations zgodnie z poradnikami jak nagrywać gry XGD. Po pomyślnym nagraniu bez żadnych błędów umieściłem płytkę w napędzie. Xbox nie wczytał obrazka, pojawiło mi się tylko "Zagraj w grę". Po wciśnięciu tej opcji ekran ciemnieje i po chwili wraca do dashboardu.
    Moje pytanie brzmi:
    -czy to ja źle nagrałem płytę?
    -czy muszę po prostu zaktualizować przeróbkę ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz lt+ 2.0? Jeśli nie wiesz co masz to się dowiedz, bo problem leży albo w tym albo w źle nagranej płytce.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak we wrzesniu to masz 1.91 wiec nowe gry Ci nie chodza..
     
  5. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    ja mam taka sama wersje dasha jak Ty czyli 13599.0 a nanowszy to 1604.0 z tego co się orientuje, nagrywałam juz kilka gier XDG3 np NFS RUN, Batiefield3, COD MW3 i wszystkie mi działają, uzywałam do tego clonecd z najnizsza prędkością i nagrywarki w laptopie hl dt st dvdram gt30n.
     
  6. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. Kubajkus

    Kubajkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I to za kazdym razem Pen Driva trzeba podpinać ?
     
  8. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Kubajkus

    Kubajkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli jednak zapylać do serwisu .?
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie wgrane albo złe wgrane patche ap25. jak posiadasz dash 599 i minum lt 1.91 powino śmigać
     
  11. Kubajkus

    Kubajkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak wgrać owe patche?

    Edit: !Darmon- zrobiłem wedle poradnika, bez zmian
     
  12. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W jaki sposób AC:R ma śmigać na lt 1.91? I widziałeś kiedyś patche ap 2.5 do gier xdg3?

    @Kubajkus: idź do serwisu niech Ci wgrają LT+ 2.0 ;]

    Przecież mówiłem
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    3/4 z was trzeba by zatłuc za głoszenie herezji, masz za starą wersję przeróbki musisz wgrać sobie LT+2.0 jak to zrobić masz na forum albo idź do serwisu tylko że oni wezmą 50 zł, a za niedługo szykuje się nowa przeróbka.
     
  14. Kubajkus

    Kubajkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też wląsnie przeczytałem o nowej, poczekam aż wyjdzie LT 3.0 ;] kwestia dni
     
Wczytywanie...

Poleć forum