1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nxe przez fsd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez baczan, Luty 21, 2013.

  1. baczan

    baczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie bardzo mi chce działać. Kilka podpowiedzi dostałem. Jeśli wcisne guide i przejde do interfejsu glownego konsoli to mam menu z konsoli ale nie botuje mi to plyty. Przytrzymywalem tez RB przy starcie konsoli tez nie odtworzy plyty. Może naped mam uszkodzony. Jest w stanie ktos pomóc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Problem z nxe przez fsd

    rozumiem że chcesz wejsc do nxe dash tak? naciskasz guide, raz w lewo i ustawienia konsoli - jestes w nxe.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. baczan

    baczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chce odpalic cos z plyty najlepiej oryginalnej i podpowiadali ze trzeba wejsc w nxe no a ten sposob niedziala
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z nxe przez fsd

    nie wiem o co ci chodzi. ja odpalam oryginalnre gry z poziomu fsd.

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    no to mu kurde napisz, żeby wiedział co i jak. nie wystarczy uruchomic płyty? nie wiem, nie znam się, nie mam oryginałów;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum