1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem abgx?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuba_1202, Listopad 23, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kuba_1202

    kuba_1202 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciałem sie zapytać czy ten obraz bedzie sie nadawał do nagrania? http://zmniejszacz.pl/zdjecie/192/1328709_Bez tytulu.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuba_1202

    kuba_1202 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeśli wyskakuje cokolwiek na czerwono to znaczy żeby nie nagrywać.
     
  5. kuba_1202

    kuba_1202 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale to podobno da sie jakos zrobic zeby nie wyskakiwalo tylko ja wlasnie niewiem jak
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    topologia nie jest pod 3.0 w obrazie
    abgx nie może wrzucić poprawnej topologii jak mniemam dlatego że plik iso jest tylko do odczytu, zmień to w właściwościach pliku

    nie pisz post pod postem, edytuj
    masz problem z abgx czytaj/pisz tu http://xboxforum.pl/iso-10/abgx-tu-wklejamy-screeny-problemy-i-pytania-czytaae-1-post-76631/
    przeczytaj http://xboxforum.pl/regulamin-69/
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum