1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem Mafia II , abgx360 - mozna nagrywac?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez markov, Sierpień 23, 2010.

  1. markov

    markov Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    [​IMG]

    Nie jestem pewien czy obraz po takich bledach mozna nagrac, jakies sugestie?

    Upload EmoCore88 MAFiA.2.2010.PAL.XBOX360-ELiTE

    //HoFi:
    -Zakaz zakładania tematów przez ''Użytkowników'' w dziale dla ''Świeżaków(do 20postów)''! następny taki temat i warn !! \kosz!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wersja ELITE działa, jednak czasem samoczynnie zmieniają się języki, na Polski nie natrafiłem więc pewnie takowego nie ma, ale już przy samym loadingu zmienia z włoskiego na hiszpański a potem na angielski
     
  4. markov

    markov Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    zmienia sie na stale? troche dziwnie bedzie sie gralo po wlosku/hiszpansku ;)
     
  5. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A chcesz grać po necie czy masz bana? jeśli masz bana nagrywaj jeśli masz ixtreme lt tooo eeee zapytaj się kogoś innego ^^
     
  6. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mi się loading włączył po włosku, potem zmieniło się na angielski i tak zostało, ale słyszałem że różne rzeczy się dzieją z tą wersją
     
  7. szem44

    szem44 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W-wa
  8. Quackers

    Quackers Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja pobrałem wersję ELITE i nie wiem czy to wina gry czy mojej konsoli, ale na przykład mam momenty gdzie gra sie wiesza totalnie i muszę wyłączać konsolę (np. pdczas loadingu) ,albo na przykład nie mogę przejść misji, bo nie mogę wejść do środka budynku (jedna z pierwszych misji w dokach). Po której stronie jest problem??
     
  9. Mulencja

    Mulencja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja skolowalem przez Internet Downloader i wszystko jest po angielsku a achievmenty po polsku .
     
Wczytywanie...

Poleć forum