1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem na monitorze Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cyber1221, Marzec 6, 2015.

  1. Cyber1221

    Cyber1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam,
    Zakupiłem niedawno przejściówkę HDMI -> DVI-D, aby przenieść mojego xboxa z telewizora na monitor. Dzisiaj zabrałem się za podłączenie go; na początku nie było sygnału, jednak uzyskałem go poprzez przytrzymanie Y+RT. Następnie wybrałem interesującą mnie rozdzielczość(co ciekawe, przy wyborze 1920x1080 nic się nie wyświetlało), czyli 1080x720. Na obszarze monitora wyświetlają mi się małe kwadraciki, artefakty itp. Jak mogę na to zaradzić?

    P.S.
    Rano konsola działała bezproblemowo na telewizorze, monitor teraz też działa, gdy podłączony jest do komputera.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Przejściówka obsługuje standard HDCP?
     
  4. Cyber1221

    Cyber1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie mam pojęcia. Mogę to jakoś sprawdzić?
     
  5. Cyber1221

    Cyber1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Moja rada. Zmień przejściówkę. Jeśli to jakiś tani chiński wynalazek, to tak się może dziać.
     
  7. Cyber1221

    Cyber1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kurcze, najgorzej dziwi mnie to, że jak podłączę tym kablem z przejściówką normalnie karte graficzną do monitora to problem nie występuje.
     
  8. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to może rzeczywiście problem z HDCP
     
Wczytywanie...

Poleć forum