1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem na Xbox360 fat

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez stefon21, Czerwiec 8, 2012.

  1. stefon21

    stefon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam taki problem. Gdy włączam konsolę to się normalnie włącza, świeci się tylko 1 kontrolka w lewym górnym rogu na zielono, a problem tkwi w tym że niema obrazu i nie wiem o co chodzi. Podłączałem kable do 3 różnych wejść i do innego telewizora ale dalej niema obrazu. Wie ktoś o co chodzi? I czy przerobienie konsoli mogło na to wpłynąć. Dodam że konsola jest z 2006 roku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pewnie zimne luty pod GPU bo konsola stara 2006 rok. Przerobienie nie wpływa na żywotność konsoli.
     
  4. stefon21

    stefon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli co to znaczy, bo się nie znam, a zmiana kabla nic nie pomoże?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    problem z GPU
     
  6. stefon21

    stefon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli co konsola do wywalenia?:(
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Lepiej tego nie naprawiaj bo to stara konsola a błędy często wracają.
     
  8. stefon21

    stefon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A masz pewność że jak podłącze nowy kabel to nie będzie działać? a i czy jest możliwość że gościu co przerabiał mi x'a mógł coś zepsuć? a przerabiałem ja dosłownie tydzień temu;/
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    a nie przełączyłeś na kablu sobie czasem guziczka TV - HDTV ?
     
  10. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Możesz spróbować na innym kablu ale raczej jest to wina GPU. Masz najstarszy model płyty głównej czyli bardzo awaryjny i dobrze, że nawet do dzisiaj wytrzymał. Nie wydaję mi się, że gościu co przerabiał coś pokombinował w konsoli. Po prostu tak wyszło i tyle.
     
  11. stefon21

    stefon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niemam tam żadnych guziczków :(

    Ale ot tak by się coś zepsuło, zanim oddałem konsole do przerobienia normalnie się włączała bez żadnych problemów, a jak ja już przerobił to się coś zepsuło ;(
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zbieg okolicznosci raczej ,nie oplaca sie naprawiac
     
  13. stefon21

    stefon21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dodam jeszcze że przedwczoraj włączałem x'a i tez się obraz nie pokazywał, ale uruchomiłem konsole i działało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum