1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Obrazem Pomocy!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SobavPL, Kwiecień 21, 2013.

  1. SobavPL

    SobavPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Posiadam konsole xbox360 premium przerobiona na lt 3.0.Problem polega na tym że jak uruchamiam konsole wszystko dziala tylko jest czarny ekran.Jak to naprawić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dźwięk jest ?? - jeśli nie to:
    źródło w TV spróbuj przestawić :)
    Jak nie pomoże to spróbuj na innym kablu podpiąć konsolę do TV..
     
  4. SobavPL

    SobavPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak dźwięk jest co może być problemem pod innym telewizorem to samo
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A spróbuj na innym kablu lub na wejściu hdmi
     
  6. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    pewnie wina kabla :p sprawdź najlepiej na innym
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może wina TV ? sprawdź na innym jak masz możliwość...
     
  8. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Przecież napisał, że na innym tak samo...
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Sprawdź na innym kablu, jak nie pomoze to winna wejścia Wideo lub siada GPU...
     
  10. SobavPL

    SobavPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzałem na innym kablu i to samo.Czy będe musial oddac konsole do serwisu czy jest inny sposob na naprawe
     
  11. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Najlepiej jak zajmie się tym serwis..
     
  12. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Masz wejście hdmi to sprawdź na nim jak będzie to samo to pewnie serwis Cię czeka
     
  13. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie, nie dlaczego od razu servis?
    Włączając konsole przytrzymaj RT+Y (reset ustawień rozdzielczości)
    Daj znać czy pomogło.
     
  14. SobavPL

    SobavPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie pomogło.Wcześniej jak grałem to w trakcie gry pojawiały się kolory zielony i niebieski gdy wyszłem do głównego menu było dalej gdy wyłączyłem i włączyłem konsole to jest ciągle czarny ekran i takie białe kropki
     
  15. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to na pewno jest problem z GPU. Konsola do reballingu. A jeśli masz starą wersję Xenon/Zephyr(produkcja 2006/2007) to nie opłaca się naprawiać, bo problem zazwyczaj powraca szybko.
     
  16. SobavPL

    SobavPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli najlepiej go sprzedac i kupic nowa wersje elite ?
     
  17. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Elite to wersja wyposażenia chodzi o płyte gł w grubej konsoli jasper
     
  18. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Taa, jeśli FAT to tylko na płycie JASPER , albo kup SLIM'a ;)

    Swoją drogą to trochę dziwne,że takie jaja się dzieją a RRoD nie wyskoczył.
     
  19. SobavPL

    SobavPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo kupiłem konsole niecały tydzień temu koleś pisał że konsola ma wejscie hd a wcale nie miala tylko kabel pod av z przelacznikiem tv hdtv a przyszla z wejsciem tylko na av i czy jest sens pisac o zwrot pieniedzy?
     
  20. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak pisal ,ze sprawna i miala miec hdmi a nie ma to jak najbardziej tak.
     
  21. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wejście HD czy wejście HDMI ?
    Jak jest możliwość zwrotu kasy to jak najbardziej...ale wątpię czy zechce oddać
     
Wczytywanie...

Poleć forum