1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem przez HDMI - DVI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez eddie90, Styczeń 14, 2011.

  1. eddie90

    eddie90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Jak w temacie widać mam problem z obrazem przez kabel HDMI-DVI na monitorze LG flatron W2271TC.
    Gdy moją konsole podłączam(X-Box360 Arcade z 2009roku) przez opisany kabel wyskakuje mi takie okienko...
    HTML:
    http://img834.imageshack.us/f/zdjcie0344w.jpg/
    Bardzo proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja nie chce zakladac nowego tematu. Kupilem kabel VGA zeby podlaczyc monitor do xklocka. Jak podlaczyc mam glosniki? bo sa jeszcze dwie koncowki ,ale gdzie mam je wpiac?
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. 360

    360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁÓDZ
    witam no moje oko rozdzielczosc,ustaw na mniejsza i powinno byc ok
     
  6. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale nie mam tam takiego wejscia :/
     
  7. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    W głośnikach masz pewnie wtyczkę mini Jack 3.5mm. Dokup adapter 2x RCA/Chinch - MiniJack żeński i podłączysz. Tutaj masz opisane co i jak
     
Wczytywanie...

Poleć forum