1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem przez kabel VGA

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ReloadZ, Październik 28, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ReloadZ

    ReloadZ Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć , posiadam monitor LG FLATRON W1942S
    Gdy podpinam kabel VGA i ustawiam rozdzielczość 1440x900 obraz wydaje się podwojony, wygląda to tak jakby obraz nachodził na obraz.
    Posiadam taki kabel - KABEL VGA +APAPTER RCA CHINCH MINI JACK / PROMOCJA (1883489663) - Aukcje internetowe Allegro
    Czy ktoś miał taki problem i wie może jak to rozwiązać , proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    po prostu nie oryginalny kabel kup oryginał od microsoftu albo bigben ja też tak miałem na kablu za 20zł :p
     
  4. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Warto spróbować jeszcze auto-kalibracje.
     
  5. arasz

    arasz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zmien kabel na oryginalny,mialem to samo ,gdy zmienilem wszystko było ok
     
  6. ReloadZ

    ReloadZ Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale na allegro nie mogę znaleść oryginalnego klabla a w media markt kabel jest za 230zl ...
     
  7. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
  8. ReloadZ

    ReloadZ Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Taki problem ze mam identyczny i to jest właśnie najtanszy
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  10. ReloadZ

    ReloadZ Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki Ciesiel91 , jestes wielki,
    PS. chciałem kabel VGA a nie component.
     
  11. ReloadZ

    ReloadZ Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Bedzie ok jak cos zawsze mozesz zwrocic:)
     
  14. ReloadZ

    ReloadZ Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dymek a jednak 1% to zawsze coś , posiadam tak i kabel i własnie są z nim problemu , dodam że to nie oryginalny kabel tylko jakis bubel.
     
  15. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jak się nie wie to się gada głupoty , to nie jest oryginalny kable M$ tylko podróbka , on nawet nie leżał koło oryginalnego kable, na allegro albo nie ma w ogóle oryginalnych kabli VGA albo są bardzo rzadko i to jeszcze często używane . Ja bym ci sprzedał mój ale używam go do dźwięku bo nie trzeba ściągać obudowy żeby włożyć vga i hdmi , ja za mojego BigBena w saturnie dałem 119zł także jak tam jakiś kolega widział za 230zł to chyba podwójne opakowanie ;p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum