1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PoIse, Grudzień 24, 2012.

  1. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Witam
    Mam problem z obrazem dzisiaj cały dzień grałem na telewizorze 32" i wszystko było ok w rozdzielczości 720p.
    Chciałem teraz pograć na monitorze który nie posiada HDMI więc kupiłem przejściówke dvi/hdmi podłączyłem lecz obraz się nie wyświetla cały czas jest czarny a na telewizorze wszytsko działa tu i tu HDMI kabel nie jest walnięty bo sprawdzałem na 2 kablach i wszystko jest ok.Prosze o pomoc i Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Pomoze ktoś.
    Monitor LG flatron w2243t
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Problem z obrazem.

    Rozdzialke zmień na niższą (pod telewizorem)i w tedy sprawdź.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    wziąłem na 480p oraz 720p i podłączyłem do monitora i nic dalej to samo czyli brak obrazu piszę "sprawdź kabel sygnałowy" czyli jakby nie była podpięta konsola do monitora.Kable są w 100% sprawne uzywałem kilku i na każdym taka sama reakcja.
     
  6. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi działała tylko jedna na dwie przejściówki,dokładniej taka od ATI ze starej karty graficznej,może jakiś znajomy dostał,popytaj. Przejściówki już takie są,nie wszystkie działają.
     
  7. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Podłączyłem konsole do monitora ,lecz miga ekran czarny a jak jest juz normalnie to mam zielone kropki jak zmieniam na rozdzielczosc wieksza lub mnijesza to kropki pojawiaja sie mniej lub wiecej nie wiem od czego to.Pomozecie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum