1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xboxmaniac42, Luty 12, 2013.

  1. xboxmaniac42

    xboxmaniac42 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciałem dzisiaj zagrać na swoim Xboxie i gdy przełączam w monitorze tryb żeby widział mi obraz to jest czarny ekran. Jak poruszam kablem (mam taką przejściówkę na HDMI) to jak by śnieżyło na zielono. Jak grałem z tydzień temu to było ok. Czy to wina xboxa? Za dużo to nie dało bo są pojedyńcze piksele albo różowe podczas włączania a potem jest czarno jest menu no ale mówię jest wszystko popixelowane
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    W czasie włączania X360 wciśnij na padzie RT+Y
     
  4. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    albo nacisnij przycisk power od konsoli i trzymaj az pokolei beda gasly diody pozniej pusc wtedy ustawienia wideo zostana zrestartowane
     
  5. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Dokładnie tak jak koledzy wyżej, miałem podobny problem i rozwiązałem go poprzez reset do default'owych ustawień
     
  6. xboxmaniac42

    xboxmaniac42 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie pomaga
     
Wczytywanie...

Poleć forum