1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Anna Toczydłowska, Czerwiec 18, 2014.

  1. Anna Toczydłowska

    Anna Toczydłowska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tykocin, Poland
    Witam.
    Dwa lata temu kupiłam xboxa 360.Do tej pory wszystko było w porządku.Około dwa dni temu ,gdy chciałam pograć monitor nie wykrywał xboxa lub wyświetlał się taki obraz::confusion:
    https://imagizer.imageshack.us/v2/1019x679q90/843/wtx6.jpg
    https://imagizer.imageshack.us/v2/1019x679q90/840/rgvz.jpg
    https://imagizer.imageshack.us/v2/1019x679q50/829/46s0.jpg
    https://imagizer.imageshack.us/v2/1019x679q50/843/nzpc0.jpg
    Myślałam że to coś z xboxem i poszłam go naprawić ,ale na innym monitorze działał,kupiłam nowy kabel,lecz nadal to samo.
    Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym?I jak to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    480
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak masz podłączone ?
     
  4. Anna Toczydłowska

    Anna Toczydłowska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tykocin, Poland
    Że w jakim sensie?
    Chodzi ci o to do jakiego wejścia?(mam jedno HDMI)
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    480
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale używasz kabla HDMI ?? W xboxie też masz hdmi ??
     
  6. Anna Toczydłowska

    Anna Toczydłowska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tykocin, Poland
    Używałam 2 lata kabla HDMI(działał a potem przestał),teraz używam oryginalnego kabla do xboxa.
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    480
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    A masz możliwość sprtawdzenia na inny kablu hdmi ?? Bo wydaję mi się że masz uwalony oryginalny kabel od x`a albo uwalone wejscie od tv
     
  8. Anna Toczydłowska

    Anna Toczydłowska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tykocin, Poland
    Niestety żadnych innych kabli nie mam,co do wejścia dekoder mi działa doskonale tylko z konsolą takie cyrki...
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    480
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pod te same wejście dawałaś dekoder co konsolę ??
     
  10. Anna Toczydłowska

    Anna Toczydłowska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tykocin, Poland
    Tak,i działało do tej pory...(mam tylko jedno wejście)
     
  11. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Podłącz dekoder na nowym kablu co kupiłeś i podłącz nim monitor na którym masz cyrk i zobacz, jak będzie ok to znaczy że kabel i monitor jest sprawny i przyczyna będzie w konsoli na 100%.
     
  12. Anna Toczydłowska

    Anna Toczydłowska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tykocin, Poland
    Do dekodera jak podłączyłam wszystko jest OK.Ale konsolę woziłam do naprawy i tam jak podłączył wszystko było w porządku.I mnie (niby)ze sprawną konsolą.(takie było jego zdanie)
     
  13. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    To dziwne, a jak podłączył przez hdmi czy inaczej? bo można przez cinche.
     
  14. Anna Toczydłowska

    Anna Toczydłowska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tykocin, Poland
    Podłączył przez HDMI.A czy może być zepsuty kabel od prądu ,czy raczej nie?
    P.S dźwięku na konsoli też nie ma.
     
  15. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    do do jasnej ciasnej kup inny kabel hdmi! 10-20zł to chyba nie majątek :p
     
  16. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Ale pisała że kupiła nowy! Ale chyba coś miesza i pogubiła się.
     
  17. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    no jak kupila to ok ... ciezko zrozumieć co pisze
    Na początek zmieniłbym rozdzielczość na konsoli na 720p i zobaczył czy wtedy bedzie ok - może monitor bądz kabel (jakiś szajs) nie wspiera 1080p
     
  18. Anna Toczydłowska

    Anna Toczydłowska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tykocin, Poland
    U mnie ciągle konsola jest na 720p. (480p też tak samo jak było)
     
  19. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a próbowałaś na innym kablu? bądź innym monitorze/tv? jeśli nie to radze sprawdzić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum