1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez N4rFox, Kwiecień 6, 2015.

  1. N4rFox

    N4rFox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mój problem z obrazem jest taki iż kiedy podłączyłem x-360 pod mój monitor (jest to stary monitor Link http://zbkw.pl/anew/index.php?go=1903 ) kablem dołączonym do zestawu (Kabel av z 3 cinch'ami z przejściem na euro ) i włączyłem xboxa obraz był czarno biały dodam też że o słabej jakości lecz kiedy przełączylem PAL na 50 obraz był już kolorowy ale pal 50 niestety nie obsługuje gier.Wiec chciałem zapytać sie czy jeżeli podłącze xbox'a kablem hdmi-vga to czy obraz bedzie normalny ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _-=JOGGI=-_

    _-=JOGGI=-_ Banned Xbox One Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieżuń
    Kabel HDMI-VGA nie zadziala...Proponuje ten kabelek albo ten.
     
  4. N4rFox

    N4rFox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy aby napewno ten 2 sposób bedzie działał bo ten 1 odpada gdyż mam konsole xbox 360 E w którym nie ma tego wejścia Chodzi mi oto czy po zastosowaniu tego 2 sposobu nie bedzie czarno białego ekranu ,czy bedzie dżwięk czy bedzie potrzeba podpinać av i czy jakość bedzie w miare ok ??
     

    Załączniki:

  5. _-=JOGGI=-_

    _-=JOGGI=-_ Banned Xbox One Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieżuń
    będzie działał na pewno, ale dżwięku nie poda...Dzwiek złapiesz z wyjscia AV oznaczonym na zalaczonym obrazku jako 3.5mm output jack
     
  6. N4rFox

    N4rFox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok wiekie dzięki za rade. Mam jeszcze 1 pytanie ten kabel Hdmi-Dvi kupiony w mieście w elektronicznym też bedzie pasował chodzi mi oto iż w tym linku na allegro było napisane ze pasuje to xbox i ps wiec czy zwykły kabel hdmi-dvi też bedzie pasował?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie jestem pewien czy zadziała na 60hz na tym tv monitorku
     
  8. N4rFox

    N4rFox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A na tym Pójdzie?
     
  9. N4rFox

    N4rFox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum