1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Condzior, Maj 14, 2010.

  1. Condzior

    Condzior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Po podłączeniu Xbox'a do telewizora i wstępnej konfiguracji ustawiłem palm 60, ponieważ wcześniej już czytałem że na 50 część gier nie chodzi. Lecz obraz mi skacze, po przełączeniu na 50 już nie ale wtedy nie da się uruchomić gier. Nie wiem jak mam to podłączyć. Mógłby ktoś pomóc, doradzić? Bardzo proszę.

    Tutaj proszę rozkład wejść w moim telewizorze: http://img204.imageshack.us/img204/1189/dsc02339d.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Recon

    Recon Banned

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xbox sam ustawi optymalne ustawienia. Sam możesz więcej popsuć niż polepszyć.

    Masz nawet wejście komponent .
     
  4. Condzior

    Condzior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc jakim kablem mam podłączyć? Mam jeden z trzema końcówkami, ewentualnie przejście na eurozłącze. Hm?
     
  5. Recon

    Recon Banned

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jakim chcesz i tak będzie kijowo wyglądać. Kupuj komponent jeszcze dziś. Grać na kompozycie to efekt podobny do konsoli ps2 ziom :D
     
  6. Condzior

    Condzior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki komponent i do którego gniazda mam go podłączyć?
     
  7. Recon

    Recon Banned

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    component to 5 chinchy.
     
  9. Condzior

    Condzior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak podepnę te 5 chinchy pod moje wejście w tv av5 to będzie działać poprawnie, bez skakania na 60 Hz?
     
Wczytywanie...

Poleć forum