1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PRoblem z obrazem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ban Na Forum ?, Maj 23, 2010.

  1. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Ściągnąłem sobie Blura. Jak zwykle wypakowuje do pliku iso i dvd.
    Ok spoko wypakowalem i normalnie pojawia mi sie plik dvd. ale pliku iso nie ma za chiny.
    wyswietlily mi sie tylko foldery z nazwami systemudpate, videots, audiots czy jakos tak. w nich sa pliki z ogromnymi nazwami chodzi mi o cyfry np:501510515191 czy jakos tak. i co teraz jak mam przerobic obraz ???
    :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Te foldery powinny być w iso. Nie rozpakowałeś przypadkiem obrazu?
     
  4. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Raczej nie jak rozpakowalem to tez mialem jeszcze jeden part ktory rozpakowalem i wyskoczyly mi te foldery
     
  5. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    To nagraj to jako plik z danymi i już. Możesz też zrobić sobie plik .iso z tych katalogów, które masz.
     
  6. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    A jak ??? Bardzo bys mi pomogł ?
     
  7. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    musiałeś iso rozpakować i nie nagyrwaj jako dysk z danymi bo nie odczyta
     
  8. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  9. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Moze komus sie przyda rozpracowalem juz.
    1.odinstalowalem win'a i wszystko ok
    2.nastepnie jeszcze raz zainstalowalem win'a i odznaczyłem zeby obslugiwal pliki ISO i wszystko śmiga :D
    Sądze ze teamt do zamkniecia :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum