1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez camel86, Grudzień 21, 2008.

  1. camel86

    camel86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam podlaczonego xboxa 360 do monitora samsunga 226bw za pomaoca kabla vga zauwazylem ze cos jest nie tak z obrazem.Obraz nie jest plynny tak jak by byly jakies zaklucenia jak na przyklad: poruszam sie. Jak stoje w miejscu wszystko jest ok coraz bardziej zaczyna mnie to irytowac prosze o pomoc jak zlikwidowac ten problem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    a jak nie masz podłączonej konsoli za pomocą vga to co się dzieje?
     
  4. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a może kabel uszkodzony? mam taki sam monitor i nie zaobserwowałem żadnych wad, a nawet przyjemnie sie gra :)
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kabel to podróba czy jakiś "firmowy". Jaką rozdziałkę ustawiłeś ??
     
  6. camel86

    camel86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kable nie jest orginalny chyba bede zmuszony zainwestowac bo dzisiaj wymienilem kabel na inny tego samego producenta i nic sie nie zmienilo
     
  7. camel86

    camel86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozdziałke mam ustawiona 1280x768 a tak wogule to jeszcze ostrosci brakuje Zmieni sie to jak kupie orginalny kable??
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie musisz kupować oryginalnego, wystarczy jak kupisz BigBen'a. Czy się zmieni ostrość, zapewne tak, ale nie znam nazwy monitora i kabla jaki miałeś wcześniej :]
     
  9. camel86

    camel86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Monitorek mam samsung 226Bw a kabel vga hdav firmy eaxus podrobka
     
  10. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    monitor napewno dobry, mam taki sam :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum