1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chris1990, Lipiec 17, 2010.

  1. chris1990

    chris1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z podłączeniem X-boxa 360 do Tv samsung 40 B650

    Telewizor jest fullhd i do przedwczoraj wszystko było ok...
    czyli konsola była podłączona przez HDMI:) Obraz cudo itp.

    Nagle bez przyczyny nie moge je podłączyć przez HDMI do TV...a dokładniej
    wybieram zródło HDMI na tv, i pojawia sie że wyszykuje sygnału a po chwili
    komunikat BRAK SYGNAŁU...
    i tak na kolejnych 3 wejsciach HDMI...

    Konsola jest sprawna ponieważ podłączyłem ją pod scart ale jakosc obrazu mnie
    odrzuca:/:/

    Rozmawiałem z kolega to mowi że mało prawdopodobne zęby wejscie na HDMI na konisli poszło...tym bardziej że mam ją od czerwca:/

    X-box elite ten z dyskiem 250 gb.

    Proszę o pomoc!!! szukałem na forum były podobne sytuacje, ale tam tv był HD Ready, i chodziło rozdzielczośc.

    p.s przywróciłem ustawienia fabryczne na tv i resetowałem konsole:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    może kabel poszedł? spróbuj podłączyć przez componenta, tam też jest full hd
     
  4. chris1990

    chris1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem na innym kablem ale nie pomogło;/

    dziś wgrałem nowe oprogramowanie na tv... tez niby nic nie pomogło bo tv uruchomił sie od nowa i dalej bez zmian...

    ale musiałem go odłączyć od prąda na chwile i jak włączyłem to poszło:):):0

    nie chce zapeszać i mam nadzieje ze problem sie nie powtórzy:):):0

    p.s a już jutro miałem reklamować tv;/ bp wiedziałem ze konsola jest sprawana:)

    pozdro
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    wiem ze z konsolami dzialy sie czasem takie rzeczy ze trezeba bylo odlaczac od pradu a pierwszy raz slysze o odlaczaniu tv
     
  6. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    nie powinno być problemów, czasami zdarzają się błędy :) to tylko elektronika - zawodna czasem
     
Wczytywanie...

Poleć forum