1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pakox, Styczeń 15, 2009.

  1. pakox

    pakox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Cieszyn
    Witam
    Mam nastepujacy problem z obrazem gdy wlanczam konsole to obraz jest jakis z zielenialy i brak koloru czerwonego a gdy wlanczam gre to jakies paski mi skacza po ekranie.Dodam ze niedawno mialem bład E74 wiec wyslalem konsole do naprawy i zrobili mi jeszcze RED FIXA i wlasnie 1h temu przyszla mi i odpalam ja a tu takie wlasnie cos co napisalem.Prosze o pomoc!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Czuję że musisz reklamować konsolę w serwisie.
    Sprawdź czy masz dokładnie podpięte kable do konsoli i w ustawieniach spróbuj poprzestawiać coś w rozdzielczościach.
     
  4. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Czuję że musisz reklamować konsolę w serwisie.
    Sprawdź czy masz dokładnie podpięte kable do konsoli i w ustawieniach spróbuj poprzestawiać coś w rozdzielczościach.
     
  5. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Pakox, w którym serwisie naprawiałeś konsolę?
     
  6. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sprawa jest prosta.
    Twój chip HANA/ANA upalił jakieś łączenie na rdzeniu albo dostał zimnych lutów. Jestem pewien w 100%.
    Reklamój konole jak najszybciej ba za niedługi czas obraz zniknie ci całkiem a nie ma w polsce serwisu który wymienia chipy HANA/ANA a przynajmniej ja się z takim nie spotkałem.

    Albo dostaniesz nową konsole albo wyślesz na gwarancje do MS w innej sytuacji zbieraj na nową.

    A ten śmieszny RED FIX to lepiej żeby serwisy nie posługiwały się taką nazwą bo to świadczy o ich kompetencji.
     
  7. pakox

    pakox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Cieszyn
    Do serwisu do Juchego, ale już wszystko ok po dociskałem wtyczki w kablu i już dzała dobrze
     
  8. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oby działało jak najdłużej
     
  9. lukaszmaka

    lukaszmaka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam problem z kolorem gdyz podpinam x-a do tv przez chinche i nie mam koloru nie wiem dlaczego:/ gdy podpinalem go do plazmy przez hdmi wszystko bylo wporzadku nie wiem co jest pomozcie pisac na email lukaszmaka@wp.pl
     
  10. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    "paski mi skacza po ekranie"

    to nie od kabla e74 wraca

    lukaszmaka: staryyyyy telewizor moze tak miec
     
  11. Kamils

    Kamils Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jezeli piszesz ze na hdmi działa to moze jest cos z kablem albo z gniazdem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum