1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamreal, Listopad 18, 2010.

  1. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak sie objawia uszkodzenie ,czyli zimne luty pod GPU
    koszt naprawy około 200,-
    jak dla mnie malo opłacalna inwestycja dla modelu z 2006 r.
    bo ten błąd powraca i lepszym wyjściem byłoby sprzedaż konsoli na części
    i zakup nowej z gwarancja w sklepie

    zanim cokolwiek zrobisz ,sprawdx to:
    zresetuj ustawienia obrazu -

    wciśnij klawisz sync na konsoli
    i trzymając go włącz konsolę
    i nie puszczaj zanim się
    nie uruchomi całkowicie.

    może ustawiłes zbyt dużą rozdzielczość obrazu i monitor lub TV ci nie wyświetla
    jeżeli nie pomoze to serwis lub sprzedaż ....
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja mam taką konsolkę która raz się wlącza a raz nie a jak się włączy to taki błąd też mam, tzn nie mam hehe. brak obrazu.....jak ktoś chce to oddam za 100 na częsci heh
     
  5. szmaja111

    szmaja111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościelec
    witam mi też nie pokazuje obrazu, ale też nie wyświetla zielonych, tzn. tylko to zielone w środku. Co to jest? Co z tym zrobić?
     

Wczytywanie...

Poleć forum