1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jorku17, Styczeń 4, 2011.

  1. jorku17

    jorku17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam Xbox'a 360 slim i kiedy podlaczam go do jedengo tv to wszystko jest ok ale gdy juz chce go podlaczyc do starszego tv(cw-29z306) przez composit/euro nie mam obrazu ani dzwieku. Probowalem juz reset konsoli do ustawien fabrycznych i nic to nie dalo. Dodam jeszcze ze kiedy podlacze PS2 przez euro to wszystko dziala mam i obraz i dzwiek. Jak ktos mial taki problem to prosze o pomoc a jak nie to pozostaje mi zbierac na nowy tv.... Z gory dzieki za wszelka pomoc.:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    pewnie na 1szym TV usatawiłeś zbyt wysokie rozdzielczości i na drugim nie wyświetla się
    więc wróć do TV1 i je zmniejsz i dopiero przełącz na drugi TV
    lub może na 2gimTV nie wybrałeś źródła sygnału z którego TV ma wyświetlić obraz
    poszukaj w menu lub na pilocie guzika z opisem A/V
     
  4. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    na composite masz przelacznik hdtv - tv
     
  5. jorku17

    jorku17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrodlo sygnalu zmienilem, jezeli chodzi i zmiane rozdzielczosci to tez zmieniona i nic to nie dalo a na kablu nie posiadam zadnego przelacznika hdtv/tv ;/



    posiadam taki kabel [​IMG]
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    sprawdź czy dobrze wtyczki podłaczyłeś
    żółty jest od obrazu - video
    a biały i czerwony [u ciebie szary?] od dźwięku - audio
    może źle wpiąłeś ?
     
  7. jorku17

    jorku17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zdjecie bylo robione z fleszem z fona wiec dlatego taka jakosc ale wtyczki sa koloru bialego, czerwonego(dzwiek) a zolty od obrazu wszystkoo jest podlaczone i nie dziala ale znalazlem linka z kablem do xbox'a Speed-Link Xbox 360 Cable Pro - Kabel AV Speed-Link w RTV EURO AGD i ten kabel wyglada inaczej i ma przelacznik(chyba bo nie jestem pewien czy to to) moze ktos bd wiedzial czy z tym wlasnie kablem pojdzie mi na tamtym tv...
     
Wczytywanie...

Poleć forum