1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z obrazem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez camel86, Luty 13, 2009.

  1. camel86

    camel86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich wczoraj siadł mi obraz ale dzwiek jest xboxa mam podlaczonego do monitora samsung 226bw orgnalnym kablem microsoftu VGA AV Cable. Bylem u kumpla i na takim samym monitorze jak mój wszystko działa OK jak myslicie co sie stało wejscie od monitora moglo sie uszkodzic? Bo przeciez konsola i kabel sprawny a i na tv tez działa OK
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    podłącz do monitora komputer
     
  4. camel86

    camel86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam podlaczony komputer monitor działa ok
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    u kumpla byłeś ze swoją konsolą i kablem?
     
  6. camel86

    camel86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    dziwne... monitor sprawny bo działa z komputerem. konsola i kabel też bo byłeś u kumpla... może to być głupie pytanie ale podłączyłeś poprawnie? tzn. ze nie ma luzu itp ze na pewno styka...?
     
  8. camel86

    camel86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko ok podlaczone na 100% jak wlacza sie konsola to niema obrazu menu tak jak powino byc tylko od razu pionowe pasy sie pojawiala takie w roznych kolorach
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    eeee.....albo mi to podchodzi pod przegrzewanie sie i artefakty albo uszkodzone jakies piny w zlaczu...
     
  10. camel86

    camel86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co monitor oddac na gwarancje do sprawdzenia
     
Wczytywanie...

Poleć forum