1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z obudowa..?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez krgs, Październik 22, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. krgs

    krgs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    witam,

    mam problem, mianowicie kupiłem nową oryginalną obudowe na ebay'u iii wszystko jest ok, po za jednym przyciskiem nie dziala mi wysyowanie tacki. co moze byc problemem, bo wlaczanie dodtykowe konsoli dziala, jakos nie tak podlaczylem? dodam ze obudowa jest naprawde oryginalna wszystkie naklejki plomby i przedewszystkim NOWA!!! prosze o pomoc, tacka padem sie wysowa... pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Niver

    Niver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    No to masz jasne wyjaśnienie, musiałeś że założyć obudowę... też kiedyś tak miałem założyłem od nowa i było okey zrób to samo. Możesz też włączyć sobie filmik i zobaczyć może to ci pomoże
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum