1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytaniem gry - "Otwórz napęd"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Miku, Marzec 7, 2013.

  1. Miku

    Miku Banned

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Mam przerobioną konsolę. Inne gry działają oprócz tej nowej Naruto Ultimate Ninja Storm 3. Straciłam 4 płyty (2 Sony 2 Verbatim), ściągałam z różnych źródeł ale efekt ten sam. Wkładam płytę do napędu, jest napisane "Odczytywanie", laser skrzeczy i po chwili "Otwórz napęd". Nagrywałam na ImgBurn i CloneCD (skracanie). Nagrało się dobrze. ISO przepuszczałam przez abgx i jedyny błąd jaki był to Verification Failed, ale nawet jesli ten błąd jest to gra powinna działać. Innym ta gra działa ;/.. Pomocy!
    Podejrzewam, że to przez nagrywarkę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    Ta gra to XGD3,a jaka nagrywarka?
     
  4. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Widzę że masz lt 2.0 topology usun
     
  5. Miku

    Miku Banned

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    zmienialam obraz gry na lt 2.0. Nagrywalam na laptopie wiec moze jutro sprobuje nagrac na kompie, ktory ma nagrywarke liteon. konieczna jest plyta verbatim? bo troche szkoda na nią kasy.. a potem sie okaze ze gra nie dziala i szkoda plytki.
    Mam pytanie co do XGD3 o co z tym chodzi? czy to przez to xbox nie czyta płyty?
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    a nagrałeś z pliku .dvd? szybkość 2.4x i dodana topologia lt 2.0 i do dasha wyższego niż 13xxx title upragrade?
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Co ?chyba title update i to tylko jak miał cicha aktualizację
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    sam jesteś jak title update i powini ci dać cicha aktualizację od zaraz.
     
  9. Miku

    Miku Banned

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Tak, .dvd szybosc 2.4x + topologia lt 2.0 dash 2.0.13604.0
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    dasha to tej gry i tak musisz wgrać nowszego niż masz najlepiej z xbox.com za pomocą usb i co doda odrazu cichą aktualizacje .Nagraj to według poradnik nagrywanie po cichej aktualizacji.
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Remix27 jak by miała cicha aktualizację to by pisało płyta nieobslugiwana a nie otwórz napęd wina nagrania a po 2 to ty wogóle nie masz pojęcia co piszesz
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Sam jestes nieobslugiwana plyta . Nikt cie nie pytal o zdanie. Napewno nie laser bo kazda lapalo za ktoryms razem. Kopia moze byc nisko jakosciowo nagrana i x nie lapie. Lub cos namieszal. Sie jajko od kury madrejsze znalazlo ehh.
     
  13. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A z kąd ty to wiesz że łapało za którymś razem czarodziejsją kule masz w domu? Napisała że pisze otwórz napęd i nic wiecej
     
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Mam mowi ,ze w tymi twoimi tekstami, prowokacjami dlugo tu nie zagrzejesz miejsca. Bo trafi kosa na kamien. I on nie ona mistrzu . Nie pomagasz nie udzilaj sie bo oftopic a ty nie krytykiem tutaj bo nic innego tu nie robidsz . Wracasz sie miedzy wodke a zakaske.
     
  15. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bo wprowadzasz ludzi w błąd ,przeczytaj dokładnie wątek to dziewczyna !!!
     
  16. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Oki ale nie o plec tu sie rozchodzi nie sadzisz? , gdzie ty masz tu blad?wedlug ciebie jak blad to co ? Bo sie tylko udajesz madre.
     
  17. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Oki ale nie o plec tu sie rozchodzi nie sadzisz? , gdzie ty masz tu blad?wedlug ciebie jak blad to co ? Bo sie tylko udajesz madrego tylko.
     
  18. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Stary poczciwy Xenon z napędem hitachi z lt2.0 gry xgd3 nagrane zwykła nagrywarką (skracanie) nie będą działać tylko nagrywarką ihash
     
  19. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Skad ci xeon i hitachi wzial?
     
  20. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Magiczna kula mi powiedziała :) rozmawiałem na gg
     
  21. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    skoro xenon i zwykła nagrywarka to niestety gry xgd3 nie pójdą ;] jedyne wyjście to nagrywarka ihas.
     
Wczytywanie...

Poleć forum