1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytem gier na xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez M4xmarian, Kwiecień 14, 2011.

  1. M4xmarian

    M4xmarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z odtwarzanie nagranych plyt, napęd to LineOne v2 przerobiony na lt+ płyty na jakie nagrywam są różne od verbatim przez omega aż do no name na wszystkich to samo wkladam płytę wyświetla odczytywanie a później otwórz naped, nagrywam i sprawdzam (wszystko na zielono) obrazy według toturiali dostępnych na forum czyscilem też nagrywarke i napęd w xboxie i udało mi się 3-4 razy odpalic shifta 2 ale Teraz znowu nie dziala, ma ktoś pomysł co jest nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Może zepsuty napęd?
    Spróbuj kalibracji.
     
  4. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    Chyba cos nie tak z napedem, jezeli shift zadzialal a teraz nie dziala to nie jest wina gry tylko napedu, a kiedy robiles flesha lt+?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    trzeba rozebrać zajrzeć wyczyścic skalibrowac.....jak nie pomoze to wymiana
     
  6. M4xmarian

    M4xmarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Flasha robiłem pare dni temu, zapomniałem jeszcze dodać że oryginały działają normalnie, spróbuje jeszcze tej kalibracji tylko znajdę jakieś info jak to zrobić
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pewnie laser slaby juz i naped raczej to wymiany ,kalibracja ci na dlugo raczej nie styknie
     
  8. M4xmarian

    M4xmarian Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fakt, kalibracja nie pomogła muszę kupić cały napęd czy może wystarczy sam laser widziałem na allegro że są po 40 zł?
     
Wczytywanie...

Poleć forum