1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytem gier

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez jarecki, Grudzień 22, 2008.

  1. jarecki

    jarecki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko mam problem, gdy wrzucam płyty z filmami wszystko dziala ale gdy wrucam każdą jedna grę wyskakuje mi napis "To play this disc, put it in an Xbox 360 console". Co może być tego powodem? Jest to napęd z drugiego xboxa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarecki

    jarecki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    kto Tobie wymieniał napęd?
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    a więc czy zrobiłeś to poprawnie? tzm klucze itd?
    a po drugie: z jakiej paki umieszczasz posty z problemami w dziale z poradnikami? :eek:
     
  6. jarecki

    jarecki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko wymieniłem napędy dziękuje Koleszko;))
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A zrobiłeś spoofa, czy tylko wyciągnąłeś napęd z jednej konsoli i podłączyłeś do drugiej ??
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    ehh.... młodzież :)
     
  9. Dreed

    Dreed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
    Tak jak kolega @obcy33 wyzej napisal musisz jeszcze skopiowac klucze...

    Jakie to sa w ogole napędy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum