1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z odczytem iso activate

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fleischer, Luty 3, 2011.

  1. fleischer

    fleischer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam...kupilem przerobiona konsone na aukcji allegro.sprzedawca dolaczyl rowniez kilka wypalonych gier i plyte sluzaca do aktywacji gry.
    i tu zaczyna sie problem gdyz konsola zaczyna mi nie rozpoznawac iso,nie wiem czy to wina samej plyty ktora jest lekko porysowana(dbam o nia:))czy aktualizacji systemu niosacy nowe zabepieczenia?czy moja przerobka jest juz zbyt stara?nie wiem.
    znajomy nie potrzebuje iso odpala gry od razu.
    moje pytania...
    jak samodzielnie przeprogramowac,badz wgrac nowa przerobke(nie wiem czy czy ktos zrozumie ten belkot:))i jakie programy sa do tego potrzebne i jaki kabel laczacy dysk z kompem?
    jak nagrac nowa plyte iso activate?
    prosze o wskazowki,sugestie....
    pozdrawiam;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
  4. fleischer

    fleischer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dam jednak xbox do specjalistow,nie oplaca mi sie wydac tyle kasy zeby moja konsola dziala odpowiednio,a nie chce bawic sie w przerabianie innych konsol...
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    najlepiej oddaj komuś żeby biedy nie narobić....
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a jaki masz problem z tym activate.iso? i wystarczy ci sam kabel sata to wgania nowego ixtreme.
     
  7. fleischer

    fleischer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jednego razu czyta jako dvd jak byc powinno,a innym razem nie czyta wcale (otworz naped),i tak probuje dziesiaty raz z rzedu az w koncu zalapie.
    tak samo ktore wczesniej odpalaly a teraz opornie badz wcale.
    co jest?naped sie chrzani?potrzjest z grami ebna nowa przerobka?
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. fleischer

    fleischer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciagnalem plik ktory ma zaledwie 5mb i malo tego,sa tam 3 napedy,po toworzemu mojego znajduja sie kolejne 3 iso,txt, i cos tam jeszcze,
    nagrac cala paczke czy tylko iso?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tylko iso.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum